8PCS 5ml Silikoonist, Plastikust Pipett Värvikas Tilguti Söötmine Liquid Eye Kõrva Pipett Tilguti Kooli Lab Eksperiment Tarvikud


Märksõnad: xs ruuduline püksid kõrgus 157.

€1.16 €1.79
  • On laos
  • t136158


8 Pack Liquid Dropper Silikoon ja Plastik Droppers gradueeritud pipetid, mille Pirn Otsa Silma Tilguti 5ml jaoks Pundunud Kannab Hallituse ja Kommi Hallitusseened Želatiin Maker -, Õli -, Teaduse -, Käsitöö-Projektid

Funktsioon:

OHUTU MATERJAL - need vedel droppers on valmistatud toidus silikoon ja plastik.Turvaline kasutada koos toidu ja vedelikuga.Pakett sisaldab 8 Pack Ohutuse vedelik droppers assortii värvi(sinine, helesinine, roosa, punane, kollane, roheline, oranž, lilla) ja 1 pakk puhastushari.

SÖÖVITATUD MÕÕDUD - iga liquid dropper on tähistatud alates 1ml kuni 5ml, mõõtmised on söövitatud plastikust ja ei saa kunagi maha pesta.Kogupikkus, sh silikoon Pigistada top on 4.72 tolline (12cm), laius plastikust ruumala on umbes. 0.5 inch (1.3 cm).

LIHTNE PEALE JA PESTA - ei ole liimi ühendada plastist pipetiga ja silikooni otsa.Lihtne peale neid ning pestakse droppers lisada nailon puhastushari.See tilguti on nõudepesumasin tõendeid ja saab puhastada sooja seebiveega.

LAI RAKENDUS - Need 10 X 5 ml plastikust droppers saab rakendada kommi ja kummi-minu tegemine, hallitusseened ja teha värvikas nami kommid lihtsalt.Saab kasutada ka teaduse eksperimendid, eyedroppers värvi ja liimi, toidu kaunistamiseks, eeterlikud õlid, kunst ja käsitöö projekte.

Mitmeotstarbeline MUGAV SET >> Kasutada droppers hoida erinevat tüüpi vedelik.Suur meditsiin droppers lapsed ja silma droppers.Need on hea, et on oma kodus, koolides ja laborid.See on ideaalne, et hoida eeterlikud õlid, pet meditsiin ja pigistage väike kogus vett.Seda saab kasutada kunsti -, käsitöö-ja teadusprojekte.

Kirjeldus:

Materjal: Valmistatud toidus silikoon ja plastik

Värv: sinine, helesinine, roosa, punane, kollane, roheline, oranž, lilla

Suurus: 4.72 tolline (12cm) pikkus, laius plastikust ruumala on umbes. 0.5 inch (1.3 cm)

Maht: 5 ml

Mõõdud: alates 1ml kuni 5ml

Pakkeleht:

8 Tk vedelik droppers

1 Tükk puhastushari

Kasutamine: candy teha, meditsiin toitumis -, maali -, toidu kaunistamiseks, eeterlikud õlid, teaduse eksperimendid, käsitöö projektid, jne.


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Materjal: Silikageel


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted