5 meetrit DIPE isekleepuvad ukse ja akna tihendi riba klaasist aken kokkupõrke-kummist ribad vaht, heli isolatsiooni ribad


Märksõnad: Ribad, larg akustiliste vaht, vaht relv, 3m kummist tihend, akustiline vaht stuudio, auto isolaator, filler vahtpolüstüreentooted, kaubandus akustiliste vaht, kummist tihend, kummist isolatsiooni bänd.

€0.91 €1.51
  • On laos
  • t135904


Tere!Tere tulemast meie poodi!

Kvaliteet on esimese parimat teenust.kliendid kõik on meie sõbrad.

Moedisain,100% Bränd Uus, kõrge kvaliteet!

funktsioon:

Väga sobilik ukse-ja aknaraamid.Veekindel, hingav ja anti-aging.Lihtne lõigata ja lihtne paigaldada, ei ole professionaalne tööriistade vaja.Vältida tolmu kogunemist vahel sulguvad uksed või aknad.Vähendada välist müra ja mõju lükanduksed, teile vaikne ja mugav elukeskkond.Talub vihma ja külm tuul, ja annab teile puhas ja soe keskkond.Kaitsta uksed ja aknad, vähendab kulumist, uksed ja aknad, kui avamise/sulgemise.Komplekti kuulub pikkus 500 cm Meeldetuletus: Kuna oma pehmuse, see on rulli. 1 *tellimus on 5 m ja koosneb kahest 2,5 meetrit, nii et see ei ole kahjustatud transportimise ajal.Me kasutame parimaid materjale ja parimat kvaliteeti, palun olla kindel, et osta.

Toote Info

Kõik tooted on 100% bränd uus, toimiv ja kontrollitakse hoolikalt enne saatmist läbi.

100% ohutus, ohutu keha.

Umbes Shipping:

1. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

2.TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.

Transiidi tähtaegu võib varieeruda,eriti pühade ajal.

3. Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse,palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.

Mida teha, kui toode on probleem

Palun kasutage toodet vastavalt toote kasutusjuhendit esiteks, kui sa ikka ei saa seda kasutada, siis palun võta ühendust klienditeenindusega aeg, siis ärge avage vaidluse juures on, me usume, et suhtlemine on palju parem kui vaidlus.


  • Materjal: epdm, Silikoon, PVC
  • Tihedus: Muud
  • suurus: 10 * 8 * 5
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Mudeli Number: NZ194
  • Sertifitseerimine: CE


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted