Quilting Mall, Joonlaud Masin Quilting Valitseja Kehtestatud Segast õmblusmasin Õmblemine Vahend Tarvikud 6tk Malli Seada


Märksõnad: segast valitseja komplekt, segast tarvikud kaunistused, kuusnurk mall, jaoks segast, quilting mall ruutu, näputöö tarvikud quilting, komplekt segast, quilting square mall, tekk valitseja, tekk, mall.

€7.13 €10.81
  • On laos
  • t133848


Bullet Punkte:

1、Akrüül Mall: See on valmistatud kõrge kvaliteediga akrüülist, mis on valitud selle tugevus, läbipaistvuse ja säästlikkuse.Tundub pehme, kuid säilitab hea haarduvuse kangast.See ei ole kahjustada kangast.

2、Luua Uskumatu Kujundused: 6-töö quilting malli komplekt on täiuslik tööriist, et aidata teil luua kõige uskumatu konstruktsioone, mis oleks õudusunenägu käsitsi.Kasutades quilting malli komplekt võimaldab teil laiendada oma loovus ja luua midagi, mida keegi näinud ei ole.

3、Tekk, Nagu Pro: Kasutades oma kogum, quilting malle, saate hõlpsalt jälgida koos quilting malle ühes algatusel.Meie Quilting Malli Seada saab kasutada koos kõigi tabletop õmblusmasinad ja on ideaalne kasutada suu täiusliku täpsusega.

4、Mõeldud Kodu-Õmblusmasinad: See tekk malli seada eesmärk oli saavutada ilus quilting mõju, ilma et investeering kallis pikk-käsi masin.Veenduge, et teil on õige valitseja suu sobib teie masin.

5、Suurepärane Kingitus Idee: Need õmblemine vahend tarvikud on kindlasti peab olema iga quilting entusiast, algaja või kogenud.Luua igasuguseid ilus ja ainulaadne mustrid, lilled, ringid, tähed, lihtne kasutada ja praktiline viis, või osta see suurepärane kingitus idee professionaalne rätsepad, praktikandid, või DIY tikandid harrastajad.

Kirjeldus

Otsin viis luua kauni kujunduse oma õmblusmasin?

Tekk, nagu pro oma kodus õmblusmasin.Saavutada pikk-käsi quilting vaadata laua õmblusmasin koos Quilting Mall Set.By kasutades sisetallad ja jalad koos, siis on tunne, tasuta polsterdus, kuid maksimaalse täpsusega.Saada pikk-käsi arenenud quilting välimus on nüüd nii lihtne, kui muuta suu.

Omadused:

Kõrge kvaliteediga akrüülist.

Väga vastupidav.

Praktiline vastavusse viimine read.

Ergonoomiline käepide.

Sisaldab kaar, ring, spiraal, clam ja palju muud.

Ideaalne loominguline quilting.

Täpse mõõtmise jaoks täiuslik tulemusi.

6 quilting mallid:

Luua kaared väikestes piirkondades 4 " Arch Mall.

Merekarp stitch mustrid kahes suuruses (½ "ja 1½") kaanega mall.

Stitch spiraalid kasutades 6 " spiraal mall.

Lihtne õmblema ringid 2 " sisemine ring mall.

Luua kroonlehed koos 3½ "Spin-E-Fex mall.

Luua teravanurgeliste kroonlehed, mille 5½ "vurr mall.

Pakkeleht:

1 Komplekt Quilting Malle(6tk)

4 " arch mall

½ "Ja 1½" mall kate

6 " spiraal mall

2 " sisetald sees ringi

3½ "mall

5½ "Spinning Sisetald


  • Tüüp: Quilting Valitsejad
  • Kasutamine: Muud
  • Materjal: Plast
  • Tugi: Tilk laevandus/Hulgimüük
  • Hulgimüük: Jah
  • Tüüp Hulgimüük: No
  • Komplekt Tüüp: Jah
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted