Mootorratta Kaassõitja Lipid Footpeg W/ Bracket For Motorcycle Touring Maantee Street Glide Road King CVO Electra Glide 93-Up


Märksõnad: softail, led-road glide, mootorratta motowolf, harley davidson, 883 harley, harley davidson street glide sidumine, tagumine footpegs harley, footpegs moto, india mootorratta roadmaster, harley davidson pagasiruumi tarvikud.

€75.44 €96.71
  • On laos
  • t133495


Mootorratta Kaassõitja Lipid Footpeg W/ Bracket For Motorcycle Touring Maantee Street Glide Road King CVO Electra Glide 93-Up

Pedaali pinnad on poleeritud ja must anodeeritud rikas atlass sära, ja siis uuesti sisse freesitud, et paljastada töötlemata alumiinium.Täiendab on poleeritud ja värvitud mootori valmis.Lihtne paigaldada ja ühtegi muudatust vaja.

Paigaldamiseks 1993-2019 Motorcycle Touring mudeleid 2014-2019 Harley-Davidson CVO 1993-2015 Harley-Davidson Electra Glide 1998-2019 Harley-Davidson Road Glide 1994-2019 Harley-Davidson Road King 2006-2019 Harley-Davidson Street Glide 1993-1996 Harley-Davidson Tour Glide 2009-2019 Harley-Davidson Tour Tri Glide 2016-2019 Harley-Davidson Ultra Limited

Omadused: 100% Brand new & mitte Kunagi kasutatud.Materjal: Metall + Kummist padi Värv: kaptenina Suurus: 13 x 9,5 x 50.5 cm, Käitise asukoht: Kaassõitja Jalgade paksus: 3cm Kumm suu suurus: 6 x 18,5 cm Suu kaasahaarav kummist padjad ja Chrome ' i pannid pakkuda suurepärane välimus ja hea tunne.Lisada kohandatud ilme need Street Glide stiilis suu lauad teie touring-mudelit Harley-Davidson; Lihtne paigaldus, lihtne asendada originaal pedaal; Kummist padi summutamine, tootmisest, pedaali ja sulud; mittelibiseva kummist põranda, täiuslik haare; Lihtne Paigaldada, ei ole paigaldusjuhendis

Pakett sisaldab: 1 Paar Reisijate Pedaal

.

me võtame Alipay,Paypal,Visa,Master Card,Western Union,Moneybookers ja Deebetkaardi makse meetodit.

Makse peab olema laekunud 7 päeva jooksul tihe oksjonil,kui te ei saa tasuda,võtke palun meiega ühendust,me aitame teid kontrollida, kas seal on mingi probleem sellega.

Rohkem Makse imformation saamiseks Klõpsake Meie Poest Poliitika.

Esemed on tavaliselt lähetatakse hiljemalt 1 tööpäeva jooksul pärast makse on kustutatud.Ostjad on täieliku vastutuse, et anda meile õige kohaletoimetamise aadress.Kui ostja tahavad muuta postiaadress sa pead andma meile kohaletoimetamise aadress checkout lehel enne maksmist.Kõik muudatused aadressi pärast kassasse ei loeta kehtivaks.

Me laev meie kaubad Läbi Hiina Post Air Mail Koos Jälgimise Numbri.Pärast 3-5 päeva me saata, saate jälgida saadetise teave Hiinas Post kodulehel.

Kui soovite saata EMS,DHL,FedEx,UPS,TNT,AAE või Muud Express,Palun võtke meiega Ühendust.

Rohkem Shipping imformation saamiseks Klõpsake Meie Poest Poliitika.

Kui teil on küsimusi selle kohta järgmisi küsimusi, palun võtke meiega kohe !Sa ei vasta punkt.Punkt ei sobi teie auto täiuslik.Toode saabus on vigane, katki või mittetäielik.Sa ei saa punkt 24 päeva.Te saate vale punkt

Kui toode on hinnatud, et probleemi üle.Ostjad saavad täieliku või osalise tagasimaksmise või asendatud toote või osad.Kui ostjad on paluda saata tagasi defektne, punkt, asendus saadetakse ostjate pärast tagastatud toode on saanud.Me võtame täieliku vastutuse selle eest, postikulu tasu.Asendamine tooted on varustatud sama garantii, sest tagasi tooteid.

Rohkem Garantii imformation saamiseks Klõpsake Meie Poest Poliitika.

Kui teil on küsimusi, palun e-posti, meile, ilma et karda.Meie sõbralik personal vastan teie e-kirju kohe ja aidata teil, et tagada oma ostu protsessi lihtne ja sile!.

Meie klienditeenindus Tundi on esmaspäev-laupäev 9:00 - 21:00 ( HongKong Ajal GMT+8:00}

Ostjad on soovitav jätta positiivset tagasisidet punkte, mida nad saavad, kui nad on rahul ostu ja teenindus.Me automaatselt jätta positiivse tagasiside ostjaid, samal ajal, kui maksate meie punkt.

Meie eesmärk on teenida positiivne ja 5 tärni tagasiside kõik kategooriad.Nii et palun võtke meiega ühendust enne lahkumist neutraalne või negatiivne.tagasisidet või kui sa soovid lahkuda vähem kui 5 tärni, nii et me saame lahendada oma probleeme nii kiiresti kui võimalik.

Rohkem Poliitika imformation saamiseks Klõpsake Meie Poest Poliitika.


  • Aasta: 2016
  • Mudeli Nimetus: Shift Pedaal
  • Toote Tüüp: Jalatoed
  • Toote Kaal: 3.5kg
  • Toote Laius: 8cm
  • Materjali Tüüp: CNC Alumiinium
  • Brändi Nimi: MORUIBAO
  • Toote Kõrgus: 3.5cm
  • Kirje Pikkus: 20cm


Vitkovskiisasha
2021-07-20
5/5
Качество на должном уровне. Единственно нижние болты крепления пришли с метрической резьбой, пришлось переставить болты с оригинальных подножек
Richard2000
2021-07-01
5/5
Product's quality is very good to be genuine and feedback main doors as long as Okey

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted