BLDC Motor Driver Töötleja 120W 12V-30V DC Harjadeta Alalisvoolumootor Juhi BLD-120A


Märksõnad: harjadeta mootor puurida, harjadeta mootor rc, 48v bldc mootor, bldc, harjadeta mootoriga autot, 12v mootor, Dc 180v, DC Mootor, harjadeta juht, 12v dc mootor.

€15.87
  • On laos
  • t133452


BLDC Motor Driver Töötleja 120W 12V-30V DC Harjadeta Alalisvoolumootor Juhi BLD-120A See draiver sobib bldc mootor, millel võimsust vähem 120W.

Kohaldamise BLDC motor driver:

Kasutatakse laialdaselt graveerimine masinad, CNC tööpinkide, pakendamise masinad, edastamise seadmed ja muud seadmed, mis nõuavad kõrgemat resolutsiooni.

Kui täita mingeid probleeme töö ajal, võtke ühendust meiega lähemalt!

Pakend:

1 KAST*BLD-120A BLDC Motor Driver

Palun ole kannatlik lugeda teade allpool:

Märkige üksused esimene enne allkirjastamist koos kuller, kui te saate pakett.Kui kahjustatud, pls keeldub alla kirjutamast ja võtke meiega kohe.

Värvid Ja Detailid:

Palun lisage oma valik värve, mudel, suurus ja muud üksikasjad vastavalt loetletakse objekte, tellimuse, muidu see saadetakse juhuslikult.

Palun pidage meeles, et värvid pilt võib olla natuke erinev välimus välimuse tõttu kaamerad või arvuti põhjustel, kuid me püüame näidata kõige sarnasem oled.

Laevandus Ja Kohaletoimetamise

1.Saadame elemendil 1~5 päeva jooksul(välja arvatud pühade ajal) pärast teie makse on kinnitatud Transfield.ee.

2.Ostjad on vastutav kõigi tegevuste eest, lisatasu, nagu tolli teenustasud, vahendustasud, tollimaksude, maksude ja impordi sinu riigi.Need täiendavad tasud võivad olla kogutud üleandmise ajal.

3.Pakume 3 erinevat tüüpi shipping services järgmiselt:

a.Kiirendatud Kohaletoimetamine: DHL, UPS või FedEx.Kiiremini shipping või sujuv tehing, muudame parim shipping company nende seas.

Hinnanguline Tarneaeg: 3-7 Päeva

b.Standard Shipping: e-EMS, EMS, ePacket(U. S saadaval ainult)

Hinnanguline Tarneaeg: 5-15 Päeva.

c.Majanduse Kohaletoimetamine: Hiina Posti või HongKong Post Air Mail ans nii edasi.

Hinnanguline Tarneaeg:15-60 Päeva

Venemaa ja Brasiilia: 90 päeva

4. Kauges Piirkonnas lisakulu

Laevanduse kulud ei kuulu DHL, FedEx, UPS, kaug-alal kulu.Kui teie aadress on kõrvalises piirkonnas sa pead maksma extra USD26.00 per saadetis.

Tagastama & Tagastamise:

Me 'd nagu, et teeme oma parima, et pakkuda meie klientidele.Pakume kuu-tasuta asendamine.Ostjad võivad nõuda toote asendamist 15 päeva jooksul alates sinu kätte toodet.Ostja peab tagastama toote originaal tingimused meile ja peaksid kandma tagastamise postikulud.Kui aga punkte on vigastatud või kadunud, kui nad on tagasi, me ei anna ostja täies ulatuses tagasi.Ostja peaks püüdma esitada kahjunõude koos logistika ettevõte katta kulud kahju või kadu.

Garantii & Hooldus

Pakume ka 12-kuulise tasuta hooldust.Ostja peab tagastama toote hea pakett ja kandma tagastamise postikulud.Kui mõni selle osa on vaja välja vahetada, ostja peab tasuma ka kohtukulud osad tuleb asendada.

Enne tagastamise esemed, palun kinnitage saatja aadress ja logistika meetod koos meiega.Pärast annad punkte logistika ettevõte, palun saatke meile jälgimise numbri.Kui me saada punkte, me remont või vahetus neile ASAP.

Tagasiside:

Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Sul saab olema palju teretulnud lahkuda jätta positiivse tagasiside ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenust.Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust, enne kui jätate negatiivse tagasiside(1~2 tärni).Teeme oma parima, et lahendada probleeme ja pakkuda teile parimat klienditeenindust.


  • Sertifitseerimine: CCC, CE
  • Tüüp: bldc motor driver
  • Väljundvool: 5A-8A
  • Hall Elektri Kraadi: 60°/300° 120°/240°
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Sisend Pinge: 12-30VDC
  • Support Motor: Harjadeta alalisvoolumootor vähem 120W
  • Kontrolli funktsioon: Start/stop, F/R suunas, Piduri/Et
  • Mudeli Number: BLD-120A
  • Funktsioon: toetust kiiruse reguleerimine poolt ehitatud ja välise potentsiomeetri
  • Sobib: PLC PWM kiiruse reguleerimine
  • Kaitse: Alla/Üle-pinge, Üle-praegune, lett, Hall Vale, üle-kütte


Altinbekkenjegaliev
2021-06-05
5/5
ok
Kevinlopez
2021-03-04
5/5
Good quality, quick delivery

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted