LUSHAZER spinnerbait Lusikas Metallist Kalapüügi Peibutis Bass Raske Sööt Vurr Ostmisele Shads peep varba kingad Karpkala Kalapüügi lures metallist lusikas landid


Märksõnad: metallist vurr, mikro-lusikas, ul kalapüügi lusikas, lushazer popper kalapüük, lauvärv pigment, meelitada spinnerbait, kalapüügi lusikad forell lusikas landid, krevetid lushazer, liblikas kinnitusseadmete, dexter vinträim.

€0.68 €0.85
  • On laos
  • t133381


LUSHAZER spinnerbait Lusikas Metallist Kalapüügi Peibutis Bass Raske Sööt Vurr Ostmisele Shads peep varba kingad Karpkala Kalapüügi lures metallist lusikas landid

Lisada võtta ostukorvi-pakume prioriteet shipping

Pildid on võetud selline,mida selles poes pärast loa saab toote kasutamist pilte,muidu rikkujad võetakse vastutusele!!!

Ostja ostab Märkused:

1. Ostjaid pildistatud kauba enne,palun võtke minuga ühendust kinnitada, kas kauba,et vältida puudusest viivitamata oma aega,kuid üldiselt on kaup. Ostjate pärast makse-poodi, kui seal on stock toodete jooksul 1 päeva, aga paratamatult tekib erilist põhjustel,näiteks edasilükkunud tarne teatab klient.

2. Kõik makse-ja kättetoimetamise,ei võta esimese kauba peale makse sooritamist! Tere tulemast kasutada Alipay! Poe tegelik hind müügiga,vähenes counter-pakkumine!

3. Kuna ekraan. Pildistamine ja teeme joonis protsessi,võib toimuda toote värv kerge kõrvalekalle! Värv valdav lahke!

4. Palun võtta kauba 5 päeva jooksul peale tehingu sooritamist.

5. Tagastamise kohta:see pood kogu toote-kui müüdud,ei nõustu tagastatud kauba võib taotleda asendamine. Ei ole rahul. Ei meeldi või teised põhjused olid nõus asendamine kauba tasub ostja. Sai kauba 2 päeva jooksul pärast kontakti ja asendamine,rohkem, perioodil ei ole enam käsitleda. Nõuded:hangtag ei katkesta. Täis.

6. Habras:kauba peab isiklikult näost näkku kontakt, töö,kontrollige terved märk,seal on defektne või leitud kahju võib keelduda, tagasi, otse,toetuse tagasi. Tagasisaatmise postikulu,keegi teine seda vaadata või mitte vaadata erinevatel põhjustel, sealhulgas pärast kõiki probleeme tasub ostja.

7. In kauba kätte,kui sa selle tehinguga rahule,palun ärge unustage, et anda meile kiitust toetust. Kui see ei ole täidetud või on kommentaare või ettepanekuid,siis palun andke meile teada, et parandada! Nipp:kui oled kauba kätte,palun veenduge, et mis põhineb toote pakendil teave hoolikalt läbi vaadata kauba kätte saanud teie tellimuse mudel. Number on sama,kui erinevuse korral või kahju,siis võib olla otsene märk selle kohta Märkus:"toote kahju,ma tagasi lükata"või"kaup ei sobi,ma keelduda,"sõnad tagasi lükata kaupade ja palun kohapeal kõne 15806306712,ma vastavalt olukorrale antud töötlemine,palun ärge muretsege.


  • Brändi Nimi: LUSHAZER
  • Kategooria: MEELITADA
  • Tüüp: Kunstlik Sööt
  • Positsioon: Ookeani Kalapüügi Paat, Ocean Beach Kalapüük, Jõgi, JÄRV, Veehoidla Tiik, oja


Krbattula
2021-01-25
5/5
Recommended, very functional
Stephijo2007
2021-07-05
5/5
Arrived full and on time, very effective spoon

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted