Alumiiniumist Reguleeritav Laptop Stand Kokkuklapitavad mobiilselt Sülearvuti MacBook Arvuti Bracket Tõste Jahutus Omanik Non-slip


Märksõnad: mi sülearvuti pro, laptop stand xiaomi, tester transistori, balon seista, multi tester, digitaalne multimeeter professionaalne tester, mack raamat, mini tester, aneng q1, multimet.

€2.97 €3.96
  • On laos
  • t133319


Alumiiniumist Reguleeritav Laptop Stand Kokkuklapitavad mobiilselt Sülearvuti MacBook Arvuti Bracket Tõste Jahutus Omanik Non-slip

Omadused:

- See seisma sülearvuti ja tahvelarvuti annab 6-kiirus reguleeritav kõrgus, mis võimaldab teil kohandada, et mugav tegutsevad nurk ja kõrgus põhineb teie tegelik vajadus.Ergonoomiline disain, lihtne vaadates ja kirjutades, leevendab kaela -, õla-ja seljaaju valu.

- Loominguline kaasaskantav kokkupandav disain, laptop stand saab volditud suurus on 9,4*1.75 tolli ja kaasaskantavas kotis teha seda lihtne teha-kohta.

- See alus tõstab arvuti seega pakub avatud ruumi ventilatsiooni jaoks atribuut tema geniaalne disain, lase oma sülearvuti ülekuumenemist kasutamise ajal.

Tehnilised andmed:

- Materjal: Alumiinium sulamist

- Mõõdud: 21 x 24.7 x 9.4 cm

- Pakendi Sisu:

- 1 x Laptop Stand

- 1 x Ladustamise Kott

Märkused:

1. Manual mõõtmise, palun lubage 1 ~ 3mm viga,aitäh.

2. Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pildil.


  • Brändi Nimi: ANENG


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted