Kütusepaagi Kork Teenetemärgi koos Lukku Jeep Nääkleja JL JLU Gladiaator JT 2018 2019 2020 2021 2022 Auto Väline Lisaseade Must


Märksõnad: jeep gladiator led, vana-egiptuse skulptuur, jeep nääkleja, ukse käepide jeep nääkleja, naiste teksad nääkleja, led jeep nääkleja jl, näiteks jeep patriot, jeep accessories guys, nääkleja, jeep jl.

€31.28 €33.63
  • On laos
  • t133203


Kütusepaagi Kork Teenetemärgi koos Lukku Jeep Nääkleja JL JLU Gladiaator JT 2018 2019 2020 2021 2022 Auto Väline Lisaseade Must

Teade: Põhjus Sama Auto Mudel Võib Olla Teisiti, Mis On Toodetud Teises Riigis.Palun Veenduge, Osa Oma Auto Nagu Meie Pildil, Või See Ei Sobi, Kui Mõni Erinevus, Palun Võtke Meiega Enne Ostu, Aitäh!Funktsioon 1.Sobivad Jeep Nääkleja JL JLU 2018 2019 2020 2021 2022 & Jeep Gladiator JT 2020 2021 2022 2. Valmistatud ABS+ Alumiinium+ABS-hea korrosioonikindlus ja kuumuskindlusega 3.Originaal auto avatud hallituse disain, integreeritud originaal-auto 4. Kütusepaagi kork lukk, saab tõhusalt parandada auto välimus ja suurendada atraktiivsust. 5.Lihtne paigaldada, ei vaja puurimist ja lõikamine, ABS infrastruktuuri väldib liikumise ja lõtvus, nr keeruline installi, ei ole kahju, et originaal auto disaini 6.Valmistatud ISO 9001 rajatised, tagada head kvaliteeti, pakume 12 kuud tasuta garantii, eluaegne teenistus, ja rahuldava pärast-müüki teenust.

Palun Lisa 1. Kui te ei ole rahul meie toote või tellinud vale punkt.Palun andke meile teada esimene, saates kirja või e-posti teel.Me vastame teile 24 tunni jooksul ja pakkuda teile meie parimat teenust. 2. Kui olete rahul meie toodete, palun jätke meile oma väärtuslikku tagasisidet või toote ülevaade.Me hindame teie toetust. 3. Enne, kui jätate negatiivse tagasiside, siis palun võtke meiega ühendust esimese probleemi kohta ja me vastame sulle ASAP, et leida parim viis, et lahendada see.

1. Me võtame PayPal, TINGDEPOSIIDILEPING jne.maksete..

2. Makse tuleb teha hiljemalt 4 päeva jooksul pärast oksjoni sulgemist. (Maksmata jätmine võib põhjustada UPI (Tasuta Punkt) pannakse oma konto.Transfield.ee automaatselt sulgeda oma konto, kui teil koguneda 4 UPI on kokku.)

3. Võlgnetava SUMMA sisaldab lõpliku oksjoni hind pluss S&H(saatmine ja Käitlemine).

4. S&H, mis määratakse kindlaks, võttes aluseks LAEVA aadress.

5. PANGE TÄHELE: S&H EI HÕLMA TOLLIMAKSUDE, LOCATL MAKSUDE VÕI MUUDE IMPORDI TASUD.

6. Palun loetlege teie erisoove (värv, pakendid, jne.) Sõnumi MÄRGIB JAGU, kui teete makse.

1. Pakendi käitlemise kiiresti, nii et palun veenduge, sisestades õige maksete ja kohaletoomise info enne kontrollimist.

2. Kui teie makse on lõppenud, me ei kavatse enam ei aktsepteeri muudatused, mis on seotud tellimuse.

3. Palun kontrollige oma saateaadress hoolikalt enne kassasse, seda ei saa muuta, kui selleks valmis.

4. Soovitame meie ostja valida prioriteetsed/express mail rahvusvaheline tarne mis on palju stabiilsem.

5.Kui otsustad EMS,DHL,UPS,Fedex jne.võtke meiega ühendust ja maksab rohkem kohaletoimetamise tasu.

6. Kõik tooted on laos ja saadetakse teile jooksul 1-5 päeva jooksul pärast teie makse on laekunud ja kontrollitud. (Väljaarvatud Nädalavahetustel ja riigipühadel) !

7. Teie tellimus saadetakse meie laost, kui objekt(id) on täpselt märgitud, korralikult pakitud ja saadetakse professionaalselt.

8. Rahvusvaheline Ostjaid – Palun Pane Tähele:

a.Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.

b.Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne pakkumise/osta.

1. Kliendi-keskne shopping kogemus on alati olnud meie eesmärk ja me tahame, peate olema täiesti rahul, iga punkt, et kui osta online kaugusel meie poest.

2. Kui te ei ole rahul toote, mis te meilt ostetud, siis võib tagasi toote 15 päeva jooksul tellimuse kuupäevast täies ulatuses tagasi ostmise hind, miinus laevandus ja käitlemise tasu. ("Tasuta Kohaletoimetamine" punkt tagastatud on väljamineva kauba laadimine maha arvata kokku tagasi.)

Kui on vaja tagasi, pange pead järgige neid juhiseid:

(1) Palun märgistage kõik tarvikud ja kvaliteedi kohe, kui olete saanud pakett;

(2) võtke meiega Ühendust kolme päeva jooksul pärast avastate Toote Puuduse (või peaks olema avastas ta, et kui selline Toode, Viga oli ilmne);

(3) Esitab üksikasjaliku selgituse selle kohta, kuidas kahju toimus, ja Pildi, et tõestada;

(4) Tagastama Tooted, laevandus tasu ettemaksed ostjate poolt.Pakendi vaja mööda selle piires, Kui ei me ei ole nõus toetuse ja reship.Me vastame sulle kohe, kui me seda saada ja tõendatud kahju.

1. Me ei jäta Positiivset Tagasisidet pärast saada makse, siis Palun ärge unustage, et anda meile ja VIIE TÄRNI täpsemad Müüja Reitingud .

2. Kui te ei ole mingil põhjusel, siis palun ärge olema kiire, lahkuda negatiivne/neutraalne tagasiside.Me peame püüdma oma parima, et veenduge, et IGA KLIENT ON 100% RAHUL ja lahendada mis tahes probleemi teie eest, tänu.


  • Tingimus: 100% uus ja kvaliteetne
  • Toote Tüüp: Kroom Disain
  • Mudel Aasta: 2018-2022
  • Mudeli Nimetus: 2021-0407-80
  • Funktsioon: Teenetemärgi/Kaitse
  • Värv: must
  • Toote Kaal: 0.65kg
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Väline Testimine Sertifitseerimine: ISO9001
  • lihtne paigaldus: Mingeid tööriistu on vaja
  • Brändi Nimi: YOCTM
  • Jeep Varuosad: Näiteks Jeep Nääkleja JL 2018 2019 2020 2021 2022
  • Auto Mudel: Näiteks Jeep Nääkleja JL Gladiaator JT
  • Sobivus: näiteks Jeep Nääkleja Gladiaator JT Auto Tarvikud
  • Materjal: Alumiinium
  • Pakett sisaldab: 1tk/1set
  • Elemendi Läbimõõt: 0inch
  • Erilised Omadused: Teenetemärgi
  • Paigaldamiseks: näiteks Jeep Gladiator JT 2020 2021 2022
  • Garantii: Ühe aastane tasuta garantii, life-long service


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted