Pall Lamp Plasma Tabel Decor USB-Disko Desktop Kodu & Aed


Märksõnad: plasma palli, tuled, plasma palli, dekoratiivsed pallid plasma, lumin ketas, kawaii lamp, fancy plaat, helendav pall plasma, armas lamp, laste lamp, väike lamp.

€6.49 €8.12
  • On laos
  • t131596


US $ 9.39 /tükk US $ 4.61 /tükk US $ 0.78 /tükk US $ 4.44 /tükk US $ 15.03 /tükk US $ 0.81 /tükk US $ 0.00 /tükk US $ 15.05 /tükk

Omadused:

Materjal: ABS+Klaas

Shell Värv: Must

Valguse Värv: Värviline

Suurus: 10*14*7 cm

USB Kaabli Pikkus: 80 cm

Powered By: USB Port/ 4x AAA(Ei ole Komplektis)

Täiesti Uus ja Kvaliteetne

Ilus kombinatsioon Neoon gaasid

Luua Plasma ja Neoon on viidud kokku, et moodustada visuaalne pidu

Saate kontrollida valgust oma sõrmi.

Kompaktne, kaasaskantav ja lihtne kasutada

Rakendused: diskoteegid, baarid, muusika, kohvikud, teadus -, muuseumide-ja muude majapidamises kohti

Komplekti Kuulub:

1 X USB Plasma Magic LED Valgus Palli

1 X USB Kaabel

1 X Inglise Kasutusjuhend

1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, PayPal, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

3) Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

1. Kaubad saadetakse 5 tööpäeva jooksul pärast makse kinnitamist.Me ei vastuta mis tahes vale või ei ole kättesaadav aadress.

2. Palun kontrollige oma Tolli enne ostu.Impordi tollimaksud ja maksud ei kuulu toote hind või postikulud ei kuulu toote hind või postikulud.Palun kontrollige oma riigi tolliasutusele ja lõpeta kahjutustamise, kui vaja.

3. Enamik objekte on tarnitud kaudu Hiina Registreeritud Air Mail või Transfield.ee Standard Shipping.See võtab 25-60 tööpäeva jooksul transiidi sõltuvalt teie asukohast.Enamik üksusi saavutatakse 4 nädala jooksul, kuigi mõned võivad kesta kuni 6 nädalat.See on normaalne, meil väga loodan, et sa saaksid aru asjaolu, et rahvusvaheline transiit on väljaspool meie kontrolli.Kui soovite saada toodete kiiresti, me soovitame, et teil oleks valida Express shipping DHL.

4. Märkus: Kontrollige oma paketi enne allakirjutamist või aktsepteeri seda, keelduvad pakett, kui see näeb välja nagu kahjustusi transpordil.Kui teil on mõni probleem, umbes laevandus, palun võtke meiega vabalt alguses.Tänan.

1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma po#.


  • Kuju: Klaviatuur
  • On Pirnid Komplektis: No
  • Tüüp: Atmosfäär
  • Brändi Nimi: Mabor


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted