Vaikne Elektriline Ventilaator Ülestõstetav Kaasaskantavate käeshoitavate Fänn Kaasaskantav Disain Fashion Design 3-tasandil Kiirus ja Vaikne koos lõhnaaine


Märksõnad: stroboskoobid, kaasaskantav käeshoitav fänn, fänn silk, ventilaatori küljest, käsi fänn must puidust, poiss parukas, käsi fännid mehed, suur portable fänn, jaapani parukas, käsi fänn mees.

€5.22 €7.68
  • On laos
  • t131472


Bullet Punkte:

1、Kaasaskantav Disain: Eemaldatav disain, see võib säästa ruumi, mida saab kergesti panna rahakott või taskus.See kerge tasku ventilaator kaalub ainult umbes 125g, mida on lihtne teha, käia tööl, reisida ja minna kooli, ja hoida on lahe, väljas või siseruumis suvel.

2、Fashion Design: See stiilne parfüümi pudeli inspireerib isiklikud fännid ja annab kordumatu ilme.Meie mini fänn, võtab spetsiaalne pinnatöötlus tehnoloogia, et parandada tunda.Erinevad värvid vastavad teie kaste nõuded ja tuua teile mugavat stiili.

3、3-tasandil Kiirus ja Vaikne: sisseehitatud uuendada komponendid toetavad fännid, tagavad pideva jahutusventilaator, ja müra on võimalikult väike, 24 dB.Lihtsalt vajutage power nuppu, et täita erinevaid vajadusi, 3 reguleeritava kiirusega, ja anda vaikne ja jahe tuule suund 3.3 meetri kaugusel.

4、Ohutuse ja Keskkonnakaitse: ventilaatori kate katiku disain on ohutum igapäevases kasutuses ja võib takistada sõrme vigastuste eest.See on valmistatud kõrge kvaliteediga keskkonna ABS vaik, mis on mittetoksiline ja ohutu.Portable fänn sobib igas vanuses ja tunneb meeldiv puudutada.

5、umbes Power: USB-liides, ükskõik, kus te lähete, te saate kasutada USB laadimise kaabel ühendada arvutid, sülearvutid ja muude seadmete ja nautida jahe tuul.Selle laetav liitium-fänn aku võib anda 3-5 tundi tööaega pakkuda enam jahutav kogemus.

Omadused:

Unikaalse parfüümi pudeli kuju, peidetud fänn pea on lihtne ladustada, tasuta korrigeerimine õhu maht, madal müra -, õhu-pakkumise lõhnaaine leht-ja lõhnaaine, seda saab kasutada käes ega töölauale.

Tehnilised andmed:

Sertifikaadid: FCC, CE, ROHS

Netomass/brutomass: umbes 125g/ca 163g

Aku ja maht: polümeer aku/1200mAh

Täis-ja vastupidavust aeg: laadimisaeg: 3,5 tundi, 1-tasandil, 5 tundi, 2-tase 3 tunni jooksul, 3-tasandi 1,5 tundi

Pakkeleht:

1 x USB Vaikne Elektriline Ventilaator

Märkus:

1. Tõttu probleeme valgustuse mõju ja pildistamise nurk, palun veenduge, et tolerantsid toode on lubatud.Et

2. Tänu käsitsi mõõtmine, toode on teatud mõõtmete tolerants.

3. Kuna vahe valguse ja ekraani värv tegelik objekt ja värv, pildil on veidi erinev, palun valitsevad tegelikku objekti.


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Tugi: Tilk Laevandus/ Hulgimüük
  • On Kokkupandav: No


M Strogov
2021-04-08
5/5
Received as described in way less time. Very happy with it.

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted