ACNELYSE Naha Kreem, Retinool Vitamiin A Akne Ravi Peened Kortsud Papules ja Pustules Maksimaalne Tugevus Pikk Möödumist Parim


Märksõnad: retinooli, kindel naha, cryotherapy näo, retinool seerumi, keskmise vajutage küünte, retin-a kreem, tretinoiin, kangast mask, pahur, bb kreem, BREYLEE.

€15.96
  • On laos
  • t131178


Mis on Acnelyse Koor?

Acnelyse kreem on kreem, mida kasutatakse, et ravida akne.Acnelyse, mis on väga eelistatud ja kasutatud, töötab osaliselt hoida naha poorid puhtad.Acnelyse on ka raviks peened kortsud, tumedad laigud või kare nahk nägu põhjustatud kahjulike päikesekiirte eest.

See on koor, liik, mille eesmärk on kirgastab nahka, asendades vana naha uuemad nahka ja kõrvaldada naha rakkude keha, mis võivad olla kahjustanud päike.

Acnelyse kreem toimib kõige paremini, kui kasutada nahahooldus programm, mis sisaldab kaitseks töödeldud nahka päikese eest.Siiski, see ei ole täielikult või jäädavalt kustutada need naha probleeme või parandab oluliselt rohkem ilmseid muutusi nahka, nagu sügavad kortsud on põhjustatud päikese või füüsiline küpsemine.

Kuidas Kasutada Acnelyse?

Peske oma käsi enne ja pärast registreerumist Acnelyse Koor.Teil tuleks kasutada ainult siis, piisavalt kergelt katta kogu kahjustatud ala.Lisaks, see on piisav, et kasutada koore küsimus üks kord päevas.

Esiteks, peske nägu õrnalt pehme seebi, pat kuiva nahka ja oodata 20 kuni 30 minutit enne taotluse koor.Sa võid tunda soojust või kerget kipitust, kui Acnelyse Koor kohaldatakse esimest korda.Peaksite olema eriti ettevaatlik, kasutades kreemi, et vältida oma silmad, kõrvad, ninasõõrmed ja suu.

Acnelyse krembu valdkondades on ajendatud alguses tugev punetus, sügelus, põletustunne, kipitus ja võib põhjustada koorida.On vaja rohkem kogus Acnelyse kasutada, tulemused hızlandırmaz ja üle-annus.Üleannustamine, punetus ja soyulmanın samuti veidi valu või ebamugavustunnet.Acnelyse'nin märg nahk rakendamine võib põhjustada naha ärritust.

* ACNELYSE on kasutada ravi akne vulgaris näinud komedoonide, paapulid ja pustulid.

* ACNELYSE 0.01 on rakendatud nahale üks kord päevas õhtul.

* Ravi tulemused ilmuvad pärast 2-3 nädalat, kuid rohkem kui 6 nädalat, mis võib olla vajalik täieliku kasu.

UMBES ACNELYSE KREEM:

Kui te olete allergiline toimeaine kreemi, siis ei ole soovitatav kasutada seda ravimit.

Isegi kui sa arvad, et koor ei ole efektiivne, kasutage ravimit kogu aeg ette teile.

See võib aega võtta 2-3 nädalat, et näha meie paranemist nahka, kuid teil võib tekkida vajadus seda kasutada kauem kui 6 nädalat, et saada täit kasu.

Vältida kontakti suu, nina ja silmad.

Ärge kasutage kohta windburned ja sunburned nahk, nakatunud, ekseem, avatud haavad ja põlenud naha piirkondadele.

Mitte kasutada lastele alla 12 eluaastat.

Seda ei tohi kasutada raseduse ja rinnaga toitmise ajal ilma arstiga konsulteerimist.

KASUTADA ACNELYSE KREEM:

Puhastage ala, kus me kreemi.Kandke väike kogus kreemi tüübist sõrm lesioned nahapiirkonda.Seda tuleks rakendada üks kord päevas õhtul.See võib aega võtta 2-3 nädalat, et näha meie paranemist nahka.

Agent: Tretinoiin

Nimi: ACNELYSE Koor

Valmistatud Türgis


  • Sunblock: No
  • Päritolu: SM(Päritolu)
  • Brändi Nimi: Moda Sebra
  • Koostis: Muud
  • Tüüp: BB & CC Kreemid
  • Kasu: Akne/Koha Eemaldamine


Wildskall
2021-06-16
1/5
The product does not correspond to the description!!! In description 0,1% and sent 0,025
Soeralbert
2021-06-25
5/5
Super

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted