8 tolli Samsung Tab 8.0 2019 SM-T290 SM-T295 T290 T295 Puutetundlik LCD Ekraan Digitizer Glass Panel Assembly


Märksõnad: ruut lcd-ekraan, 10 tolline ekraan, samsung galaxy tab e t561 puutetundlik ekraan, 10 tolli lcd, ekraan ic, Flex, ekraan samsung t290, sm t813, samsung galaxy tab 8 ekraan, samsung tahvelarvuti.

€30.28
  • On laos
  • t130843


1. K: ma ei ole kindel, et teie toode sobib minu telefoni/tablett.Kuidas ma saan teha?

A: Palun kontrollige, kas marki ja mudeleid ja kaabli liin(FPC) on sama kui minu kirjeldus.Võite võtta ühendust ka müüja.Me vastame sulle kohe!

2. Q: Millal sa välja saata pakk?

A: Me saata pakk 2 tööpäeva jooksul pärast maksad järjekorras.

3. Q: Kuidas pakkimine?

A: Me kasutusele mull kott ja siduv mull paber., seejärel pannakse raske kasti.

Meil on rikkalik kogemus pakkimine, et sa ei pea muretsema pakkimine!

4. K: Millal saan paki?

A: Kuna ilm, lennu hilinemise, puhkust ja nii edasi, paljud põhjus on mõjutada tarneaega.Ära muretse!Me lubadusi :kui pakk ei saa laekuma 3months,siis pakume täieliku toetuse!

5. K: ma tahan kiiremini vedu.Kuid Transfield.ee DHL on väga kallis .Kuidas valida expressage nagu DHL?

A: mis on Tingitud erinevatest sihtriik on erinevad laevanduse expressage.Kui vaja kiiresti ja arvan, transpordi maksumus on vale.Palun võtke ühendust müüja ja öelda müüja oma tüüpi shipping.Me kohandada postikulu teile korraga.

6. K:ma ei osta palju tooteid oma poodi, siis kuidas saan soodustust?

A: Kui soovite osta rohkem kui 5 tooted meie poodi, me oleme õnnelikud, et anda teile parima hinnaga.Palun võtke ühendust enne tellimist müüja!

Olulised Nõuanded:

Palun testimine enne fikseerimist ja palun ärge eemaldage märk enne, kui olete kinnitada tootele ei ole mingit probleemi.Ostja kord eemaldage märk, me ei paku mingit garantiid.

Soe Nippi:

Kuna Hiina POST AIR MAIL on ohutustaseme madala ja pika aja jooksul tarnimiseks.Kui teie pakett on üle 200usd või vajab ta hädasti, palun ärge valige SG postitus ja Hiina Post.Palun võtke meiega ühendust, kui te arvate, transpordi maksumus on vale.

1)Kõik tooted on testitud enne sünnitust, spetsiaalsete instrumentide või peamine lauad, et tagada töö. 2)Kõik tooted ,3 kuud garantii ,rangelt testitud enne shipemt,Palun meile teatada 3 PÄEVA JOOKSUL pärast paki, kui olete rahul tooted (Reaalne pilt ja muud tõendid, mis tuleb anda),siis pakume asendamine /tagasi, kui tooted ei ole nii . 3)Kui üksus on oma prossession rohkem kui 7 päeva ,siis loetakse seda kasutada /second –hand ,me Ainult pakkuda asendamine teenuse pärast seda, kui me oma tagasi punkt .


  • Ekraani Suurus: 10~13 Tolli
  • Ühilduva Brändi: Universal
  • Brändi Nimi: oyy
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Toote Tüüp: LCD Combo
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Screen Type: Mahtuvuslik Ekraanil
  • Mudeli Number: Tab 8.0 2019 SM-T290 SM-T295 T290 T295


Apalkova Olya
2021-04-20
5/5
All right

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted