Usb-Helitugevuse reguleerimise, Kadudeta Pc Arvuti Kõlarite o Maht Kontrolleri Nupp, Reguleerija Digitaalne juhtimine Ühe Klahvi Mute Functi


Märksõnad: arvuti usb helitugevuse reguleerimine, helitugevuse nupp roheline, nupp helitugevuse reguleerimine, c-max nupp, furnitur käepide, heli kontroll, nupp helitugevuse reguleerimine 3 tk, käepide kapis ja sahtlis, kontrolli nupp usb, nupp usb skoda.

€9.44 €16.01
  • On laos
  • t129258


body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus { width: 100%; kõrgus: 50%; } #üksikasjad { width: 100%; kõrgus: 50%; } .ui-box-title { height: 30px; font-size: 15 pikslit; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: pärivad; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics sm { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Tugev Konstruktsioon: USB-volume control on valmistatud kest võlli, mis on varustatud hingamine kerge tulema ja USB kaabel.

Ühe klahvi mute funktsioon, kui te kuulate muusikat, lihtsalt vajutage nuppu, see peatub korraga ja tagasi muusika, kui vajutate uuesti.

See helitugevuse nupp toetab Win10/8/7/Vista/XP/Mac, kui sa paigalda see oma arvutisse, siis võite alustada tööd; koos OTG kaabli abil, seda saab ka tööle telefon.(Märkus: mõned telefonid ei tööta, asendades Android native heli kontrolli programmi , nt Samsung.)

Suur helitugevuse reguleerimise vahend vaadates videoid, mänge mängides, isegi on parim maht töötleja tegevusega, pulmad, koosolek, pidu ja nii edasi.

Lihtne kasutamine: keerates nuppu keerata üles ja alla, maht, vajutage nuppu, et muuta see vaigistada, vajutage alla nuppu ja keerates helitugevuse reguleerimiseks kiiremini; hoidke klahvi nupp jaoks 8s, siis sisestage öö režiim, valgusmäng jääb.

See USB helitugevuse regulaator saab otseselt kontrollida arvuti operatsioonisüsteem maht.Samuti saab reguleerida maht OTG viib ühendada mobiiltelefoni, auto arvuti, digiboksi ja muu Android-seadmed).

Eraldage o plii või riket, see ei mõjuta helikvaliteeti ja teeb müra.

Lülitatav USB-kaabel on ühist tavalise mobiiltelefoni laadimiseks kaablid.

Sinine hingav märguandetuli on suhtles operatsiooni.Pehme sinine valgus siseruumides ja õhtul ja saate reguleerida seda valgustuse või sulgeda.

Suur šassii, metallist korpus, HIFI välimus, stabiilne kasutades, ilma liikumine, ühe sõrme operatsiooni, kiire reaktsioon ja multifunktsionaalne.

USB juhtme pikkus: 2m

Ühendused:

Sisesta helitugevuse regulaator arvuti USB-port; o väljund seade otse lisab selle arvutiga, 3,5 mm kõrvaklapi auk.

(Seni, kuni heli on arvuti, sisseehitatud kõlarid, välised kõlarid, kõrvaklapid, võimsusvõimendid, hotelli mikser või 7.1 surround kõlarid saab kasutada.)

Toetust operatsiooni süsteemid: Windows (XP/Win7/Win8/Win10, jne); Mac; Linux; Vista; Android.

värv:must

Materjal:Alumiinium

Suurus: 65x50x40mm

Pakendi Sisu:

1 * USB Maht töötleja

1 * USB-Viia

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.


  • suurus: 65x50x40mm
  • Mudeli Number: USB Maht töötleja
  • USB juhtme pikkus: 2m
  • Materjal: Alumiinium
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted