Mobiiltelefoni Vangi Taimer Loominguline Raku Vanglas Luku Pool Kodu Tabel Office Mobiiltelefoni Puuri Vangla Cell Phone Storage Box


Märksõnad: asus zenfone 2 lcd ekraan touch ekraani raami, valge kohtumine tabel, lukk taimer, kohvi pool tabelis, kasti aeg, väike taimeri lukk, j8 mini telefon, telefon vangla, tantsu areng, vangla ühtse.

€8.28 €26.70
  • On laos
  • t12806


Mobiiltelefoni Vangi Taimer Loominguline Raku Vanglas Luku Pool Kodu Tabel Office Mobiiltelefoni Puuri Vangla Cell Phone Storage Box

Kirjeldus: 1. Mobiiltelefon välja lülitatud.See romaan kingitus on ideaalne kingitus telefon fännid oma elu.Teie laps või elukaaslane võib ka panna oma telefoni self-palavik kui teil on vähene motivatsioon, töötades samal ajal kodus.

2. Kontrolli laste kooli ajal.Selline mobile kast võib olla uudne viis kontrollida aeg, mille laps veedab elektroonilise seadme ja lukustada telefoni, kuni kõik kodutööd või tegevused on lõpetatud.

3. Koht 5 mobiiltelefoni.Romaan mobiiltelefoni kast on umbes 15*13*23cm/5.91*5.12*9.06 tolli pikk, mis suudab tagada, et kui kogu pere vajab seadmed võõrutus, seal on piisavalt ruumi, 5 mobiiltelefoni.

4. Julgeoleku-ja võltsimiskindel disain.Kast on spetsiaalselt projekteeritud, et tagada, et telefon ei saa välja võtta lukustatud riik, ja kuna ohutu lukustusmehhanism, keegi ei saa siseneda lukustatud olekus.

5. Taimer disain.1. etapp: Enne iga kasutamist keerake taimeri nupp päripäeva terve ring alates 0 kuni taimer kursor on viidud vastavusse null sümbol.Samm 2: Keerake taimeri nupp vastupäeva kuni minut (arv) soovid et rõngas.Kui need kaks samme ei saa läbi viia, et taimer ei rõngas.Kõige sobivam köök, kodus, kontoris, mis sobivad iga keha.

Kirjeldus:

Nimi: Mobiiltelefoni Lahter

Värv: hõbedane

Materjal: ABS, PP, plastik, raud

Suurus: umbes 15*13*23cm/5.91*5.12*9.06 tolline

Omadused: portable, lihtne kasutada, ladustamise riiul, uuenduslikku disaini, taimer

Pakkeleht:

1*Mobile Phone Box

1*Lukusta

1*Võti (Välja Arvatud Mobiiltelefoni)


  • Ühilduva Brändi: APPLE
  • Disain: Tavaline
  • Tüüp: Muud
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Omadused: Cell phone storage box taimer mobiiltelefoni puuri


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted