12TK DIY Juuksed koolutaja, termokoolutaja 30/45/50/55CM Kaasaskantav Soeng Rull Pulgad Vastupidav Ilu Meik Curling juuksuris Tööriistad


Märksõnad: lateks diivan, koolutaja, termokoolutaja juuksed, juuksed perm, straigtener plastikust juuksed rull, plastikust käepide juuksed rull, curl võlukepp, troller juuksed rullid, vaht lihaste rull, latge juuksed rullid, taust rull.

€3.53 €7.37
  • On laos
  • t127968


Kirjeldus:

Materjal: PET+PVC

Värv: roosa ja oranž

Suurus: 30 cm/45cm/50cm/55cm

Kogus: 12 tk

Pakendi sisu: 12tk/setx lokirullid 1 x Paigaldada konksud

Omadused:

1. Heatless kahju: DIY koolutaja, termokoolutaja on suurepärane alternatiiv kasutades kuumutatud stiil triikrauad ja loob tervisliku ilmega magic lokid ja lained, kahjustamata juuksed, ja mis on ette nähtud kuiva või niiske juuksed, pikad või lühikesed juuksed, õhukesed või paksud juuksed, DIY lahendus teie lemmik laineline soeng.

2. Lai kasutamine: juuste lokirullid on suur naiste ja tüdrukute DIY nende juuste stiilid, lihtsalt siduda need üles ja tagasi salliga, siis magan neid, sa armastad seda lokkis juuksed kui sa ärkad, sobida ka tantsu ja tuju, saab ka panna neid ponytails, lokid on viimast päeva; Märkused: paks karvad võivad nõuda rohkem lokirullid, enamik kliente keskmiselt vahemikus 10 - 20 lokirullid inimese kohta, sõltuvalt sellest, paksusega juuksed.

Kuidas kasutada :

Võtta osa oma karvad umbes 1 inch wide, kui teie juuksed on märjad, lükake koolutaja, termokoolutaja peale konksu läbi pilu, juuksed on siis tõmmatakse sees koolutaja, termokoolutaja, haakekonks, hoida lokirullid oma juuksed umbes 40 - 60 minutit, kuni see on täielikult kuiv (õhu käes kuivada või kasutades föön); Eemaldada lokirullid, pigistada ja avage ülemine ots, siis tõmba koolutaja, termokoolutaja veidi ja lükake see alla ja välja juuksed.

Märkus:

Paksud juuksed võivad nõuda rohkem lokirullid.

Enamik kliente keskmiselt vahemikus 10 - 20 lokirullid inimese kohta, sõltuvalt sellest, paksus juuksed

Kui kaua võib curl juuksed tuleb hoida?

Vastus: lokkis juuste säilitamise aeg on seotud üksnes pehmus ja karedus teie juustele, aja kohaldada operatsiooni ajal ja viimistlusvahendit, ja on vähe pistmist juuksed curl ise.


  • Kohaldatava juuksed: /
  • Tüüp: Bendy Rullid
  • Toote Tüüp: DIY Juuksed koolutaja, termokoolutaja
  • Materjal: Plast
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Kogus: 12TK


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted