6 Pudelit Oliiviõli, Äädikas Dosaatori ja Sool Pipar Shaker Komplekt, Premium Klaasi Vürts Komplekt, millel on Pöörlev Hoidiku


Märksõnad: sool pipar õli, puit, vürts komplekt, näiteks spice jar, sool pipar õli kääbus, soola, sool pipar õli-äädikas, cruet komplekt, eest vürtsi, pipar ja sool shaker, sool pipar õli portselan.

€22.45 €33.51
  • On laos
  • t127220


Pakume allahindlust suur kogus.Tere tulemast meiega ühendust!

Pakett sisaldab 6 klaasist pudelid 3.4 oz võimsus, 2 pudelit vedelik, maitseained, 2 pudelit granuleeritud maitseaineid, 2 pudelit pulber, maitseained, ja 360° pöörlev seista ei libise disain käepide, must-olla oma köök.

Õli ja äädikas aerosooli pudel on valmistatud premium vastupidav toidu-klassi klaas ja roostevaba teras twist-avage kork, BPA vaba, plii-vaba, paksu põhjaga, mitte-libisemine ja stabiilne.Läbipaistev klaasist pudelid võimaldab teil võib öelda, maitseained sees läbi klaasi.

Mitte-tilguti otsik takistab räpane mahavalgunud aine kokku ja täpne õli või äädikat kontrolli valamine, just õige kogus õli salatid, liha-ja kalatoite ilma igasuguse jama või liigselt kaloreid, mugav.

Selge kaane soola ja pipraga shakers korraldaja, kellel on mitte-tilguti otsik ja selge kaaned.Kaste pudelid saab kasutada salvestada toiduvalmistamis õli, oliiviõli, äädikas, kastmed, mesi, aromaatne pulber, pipar, tšilli ja rohkem.

Õli, äädikas, sool ja pipar dosaator seatud pöörleva ladustamise omanik ei võta palju ruumi oma counter kõik olulised maitseained paiknevad ühes kohas, lihtne organisatsioon ja lihtne transiidi, ideaalne lahendus väikese köögi ruumi.

värv: must

Materjal: plast+klaas

suurus: umbes 18cm

Pakendi Sisu:

6*maitseained purki

1*baas

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.


  • Herb & Spice Tööriistad Tüüp: Spice & Pipraga Shakers
  • Funktsioon: Öko-Sõbralik
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Sertifitseerimine: CIQ


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted