51mm/53mm/58mm Espresso Tamper Turustaja Dual Head Kohvi Leveler Reguleeritav Sügavus-Professionaalne Espresso Käsi Tampers


Märksõnad: tamper, espresso, edasimüüja igniter, kohvi filter, 58mm kohvi edasimüüja, nool ragulka, tamper 53mm tase, kohvi, espresso maker, espresso tamp, kohvi edasimüüja.

€15.97 €26.62
  • On laos
  • t126885


51mm/53mm/58mm Espresso Tamper & Turustaja, Dual Head Kohvi Leveler, Reguleeritav Sügavus-Professionaalne Espresso Käsi Tampers

Reguleeritav palm turustaja & tamper on mõeldud töötama koos 51mm portafilter ja espressomasinad

Järjepidev Espresso - Saada järjepidev levitamine ja rõhu iga kord, mistõttu on lihtne tõmba oma täiuslik shot kodus, Nivelleerimine oma alused enne tampimist luuakse ühtne ja järjepidev tampima.

Reguleeritav Sügavus - Seadke soovitud tampimist sügavus järjepidev tampimist survet iga kord.

Dual Head - Turustaja/Leveler ja tamper on kavandatud üks, topelt pool on olemas.

SIIN ON, KUIDAS SEE TOIMIB:

SAMM 1 - Koorem oma portafilter korvi soovitud kogus värskelt jahvatatud kohvi.

SAMM 2 - Tõmbuda turustaja pool, et see on shallowest sügavus, koht ja turustaja kohta oma portafilter, tera pool allapoole.

SAMM 3 - Õrnalt spin turustaja, kuni teie kohvipaksu olnud ühtlaselt ja tasandada.Kui levitaja ei jõua kohvi, reguleerida sügavust vastavalt.Märkus: te ei soovi rakendada tugev surve, et põhjusel, et selles etapis -- ainult piisavalt tasemel kohvi korv.

SAMM 4 - Klapp turustaja üle ja laiendada tamper (lame pool) oma maksimaalse kõrguse.Tamp oma põhjused, et sinu soovitud temperatuur.

SAMM 5 - järjepideva tampimist iga kord, reguleerida tamper sügavus nii et see sobib sügavus tampima Sammus loodud 4.

Värv: must+hõbedane

Materjal: roostevaba teras

Suurus: 51mm/53mm/58mm

Pakendi Sisu:

1*Espresso Käsi Tampers

Pro Näpunäited-Tagada, et sinu portafilter korv on täiesti doseeritakse kohvi grinds, et saada õige kogus surve tamper jaoks tihedam pack ja rikkalikuma maitse.Parimate tulemuste saamiseks, peigmees ülemise korvi sõrme või lame serv enne tasandamine ja tampimist.Keeta hea, filtreeritud vesi.

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus:

Valgust pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.


  • Mudeli Number: AK2501
  • Värv: must
  • Materjal: Roostevaba Teras, Plastikust + Roostevaba Teras
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • suurus: 51mm/53mm/58mm
  • Tamper Baasi Tüüp: Kolme Nurgaga Kalle


Tom Boy 924
2021-04-09
5/5
Perfect.

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted