CSR8675 APTX-HD Kadudeta Bluetooth-5.0 Võimendi Dekoodri Moodulit PCM5102A Vastuvõtja Juhatuse SBC AAC APTX APTX-LL ATPX-HD


Märksõnad: bluetooth moodul i2s, aku dell mr90y, aptx bluetooth board, bluetooth csr8675, csr8675 aptx hd kaabel, pcm5102a, CSR8675, tpa3116, mousepad valorant, pcm5102.

€23.49 €30.91
  • On laos
  • t126827


Kirjeldus: võimendi juhatus suurus: 5.7x3.3CM CSR8675 toetab SBC, AAC, APTX, APTX-LL, ATPX-HD Võim, vaikimisi maht on suurim, puhas muusika. 3.6-5.5 V toide (ühildub liitium aku või 5V) VCC ja GND on toide, sõrmed, ja L, G ja R on ühendatud kõrvaklapid.DCOM on ühine lõpu märgutuli, ja teine ots märgutuli on ühendatud LED0 ja LED1 vastavalt.KCOM on ühine lõpus nuppu, ja teises otsas on nupp on ühendatud VOL+, VOL-, EELMINE, JÄRGMINE KIHT Klahv Kirjeldus: "VOL+": lühike vajutage helitugevuse, pikk vajutage pideva maht plus "VOL-": lühike vajutage helitugevuse, pikk vajutage pideva maht miinus "NEXT": lühike vajutage "PREV": Lühike vajutus eelmise pala "KIHT": lühike vajutage esitus - /pausi - /answer/hang up, pikk vajutage 1 sekund kõnest Erilist funktsiooni kirjeldus: "KIHT": Vajutage ja hoidke 3 sekundit all, et sundida sidumisrežiim, vajutage nuppu ja hoidke seda 6 sekundit selge sidumine nimekirja.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi aeg võib varieeruda, eriti pühade ajal.

6. Kui te ei ole saanud oma orderafter 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Meil on jälgida, et teie ja teiega asap.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline.Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et saaksime täita kuni teie rahulolu.

See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!


  • Output Type: Bluetooth-5.0 Võimendi Dekoodri Moodulit
  • Brändi Nimi: MOKCUM
  • Mudeli Number: PCM5102A Vastuvõtja Pardal
  • DIY Tarvikud: ELEKTRILINE


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted