NLSLASI Jingdezhen Käsitöö Tee jar keraamiline tee purki Travel mugavuse pitseeritud, võib vürtsid Pulber salvi võib kogumismahutid


Märksõnad: hiina roheline tee, jingdezhen portselan vaas, tina tee kast, ingver jar vaas, jingdezhen porcelain, keraamiline purk kaanega, jar portselan, lohe hästi roheline tee, määrata tee, tee caddy komplekt.

€5.90 €6.56
  • On laos
  • t126781


Kallis sõber, tere tulemast meie poodi.Meil on 100% garantii toote kvaliteedile ja püüan oma parima, et teenida iga klient, loodame, et sul võib olla hea ostu kogemus siin, kui teil on mõni küsimus, palun võtke meiega Ühendust, oleme kindlad, et teil on rahul meie üksused ja Teenust.Ok , nüüd palun lugeda kauba Andmed.Aitäh, kallis.

WSHYUFEI Jingdezhen Käsitöö Tee jar keraamiline tee purki Travel mugavuse pitseeritud, võib vürtsid Pulber salvi võib kogumismahutid

Tootja: NLSLASI

Tüüp: Tee Caddy

Materjal: Keraamika

Kasutusalad: kodu travel tee purgid / pulber, kanistrid / hüdropooniline taimed / ehted kastid / Salvi võib

Omadused:100% täiesti uus ja kvaliteetne, Valmistatud premium Materjalist, vastupidav ja pika kasutuseaga.Unfading värvi, ei lõhna, mitte-mürgine ja keskkonnasõbralik,Ohutu igapäevaseks kasutamiseks.

Pakend: 1 tk

Umbes Saadetis

Pakk on peamiselt veetud ePacket/E-ems 24 tunni jooksul ( tööpäevadel).

See võtab tavaliselt 10-45 tööpäeva jooksul kohale, kuid mõnes riigis on see võib-olla veidi kauem tõttu puhkuse või tolli -, kohaliku väljasaatmise tõhusust või muul põhjusel, nii et palun mõelge selle üle, enne kui selle valite, Kui te ei soovi oodata nii kaua, palun maksta Express tasu .

Tavaliselt teised kullerid on vaja ainult 3-7 päeva.Palun võtke meiega ühendust esimesel kui soovite laeva DHL, UPS, EMS, Fedex või teised kullerid.

Tagasiside

Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, palun jätke meile positiivset tagasisidet ja 5 tärni vaadata!

Kui te ei ole rahul meie teenust või mis tahes muu probleem, võtke meiega palun ühendust enne lahkumist tagasisidet ja me probleemi lahendada kohe.


  • Materjal: Keraamika
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Green Day Daora
2021-06-25
5/5
very nice, small container. arrived on time! good quality.
Chaazaq123
2021-04-07
5/5
great idea for spices

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted