Magicard MA450 ymcko Pool Paneeli Värv Lindi 450 prindib magicard Pronto Enduro3E Duo Rio Pro ID-Kaardi Printer


Märksõnad: kaart printerilint, id-kaardi printer, magicard lint, magicard, dymo letratag lint, vajutage kaarti, Trükilint, label maker, , id printer, must lesk magic.

€54.66
  • On laos
  • t126675


Magicard Ma450ymc1/2KO poole Paneel Ribbon

magicard Enduro Rio Pro kaardi printerid

1.Kirjeldus

Magicard MA450YMC1/2KO värvi paelad

--koosnevad ofyellow (Y), magenta (M) ja sinine (cyan), (C) panelsfor trükkimine täieliku spektri värvid, ühendades värve, kasutades vahelduva soojuse.

--TheK panelis must vaik paneel, tavaliselt kasutatakse trükkimisel teksti ja triipkoodid.

--TheO panelis õhuke, selge kaitsva overlay.

Magicard MA450YMC1/2KO värvi paelad kasutatakse trükkimiseks kombinatsioon täis-värviline pilte ja ühe värvi teksti või vöötkood.

Magicard tarvikud on spetsiaalselt projekteeritud, testitud ja heaks kiidetud Magicard printerid ensurehigh kvaliteediga pilte ja teksti.Tõeline Magicard tarbekaubad pakub parimat jõudlust ja pikendada eluiga printeri.

Kirjeldused

2.Pilte Magicard värvi lint

3. Müügi

GARANTII

1.Üks aasta Tootja Garantii puudusega objektid (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).

2.Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi meile garantiiperioodi jooksul (originaalpakendis andaccessories).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma Transfield.ee ID ja tellimuse Nr.ME EI NOTREPAIR VÕI ASENDADA ESEMED AEGUNUD GARANTII.

3.Tagasi saatmine on Ostja poolt tasutud.

TAGASTAMINE JA TAGASTAMISE

1.Kui te soovite vahetada punkt saanud,tuleb teil võtta meiega ühendust 7 päeva jooksul tellimuse.Ja sa peaksid maksma täiendavaid laevandus tasu on tekkinud ja tagastatud kaupade tuleks hoida theiroriginal staatus.Kui see punkt on teie valduses, morethan 30 päeva jooksul, loetakse, kasutada ja ME EI anna TEILE raha tagasi.EI ole ERANDEID!

2.Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number,konkreetset põhjust tagasi, ja oma Alibaba ID.

3.Me tagastame teile saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad andaccessories lisada, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Transfield.ee, siis võib valida havea asendamine.

4.Tagasi saatmine on Ostja poolt tasutud.

TAGASISIDE

1.Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt kutsume teid leavepositive tagasiside meile, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.See aitab meil improvewhat me teeme, ja mõista, mida me oleme juba teinud ka.

2.Kui teil on mõni probleem või mitte satified meie toodete ja teenuste kohta,võtke julgelt meiega ühendust võtta igal ajal enne jäta muud tagasisidet,me püüame oma parima, et anda teile rahul lahendus.


  • pildid: 450 Pildid/rull
  • Mudeli Number: MA450YMChalfKO
  • Ühildub: Enduro 3E Uno Rio Pro
  • Kasutatud: Magicard Enduro Kaardi Printer
  • Tüüp: Vaik, Trükilint
  • Brändi Nimi: EKARWELT
  • Päritolu: Ühendkuningriik
  • Funktsioon: Originaal
  • suurus: 110*90
  • Kohaldatava Seadmed: Enduro Kaardi Printer


Arenda Zhilya97
2021-07-10
5/5
for testing

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted