36 Värvid Kolmnurksed Värvipliiatsid Kolmnurkne Värvus Pliiats Õpilased, Lapsed, Lapsed BV789


Märksõnad: xs püksid kõrge vöökoht kett.

€2.11 €2.85
  • On laos
  • t1260


36 Värvid Kolmnurksed Värvipliiatsid Kolmnurkne Värvus Pliiats Õpilased, Lapsed, Lapsed BV789 Kirjeldus:

Kirjeldus:

Materjal: vaha, PE, täiteaine, pigment

Kirjeldus:

1. Ainulaadne maal kogemus: Meie kolmnurksed värvipliiatsid on ohutu, mitte-mürgine, mitte-stick, põrutuskindel, veekindel ja lihtne aru saada.Igasuguseid eredad ja erksad värvid saab rahuldada oma väike kullake on kujutlusvõimet ja loomingulisi vajadusi.

2. Hoidke see puhas, kui maali: Tänu looduslikke materjale ja erilisi koostisosi, meie kolmnurksed värvipliiatsid alati hoida oma laste käsi puhastada, nii et vanemad ei pea muretsema, värviline jama, et lapsed jätavad iga kunstiline looming.

3. Erinevaid värve: Teie laps armastab väljendada oma sisemist kunstnik 36 põnevaid värve.Need unikaalsed kolmnurksed värvipliiatsid on väga hea värv ja kergesti liimitud paber asemel jäänud laste käed, luues suurepärase kunsti kogemus lastele.

4. Ideaalne kingitus, armastavad lapsed: neile, kes soovivad jätkata meeldiva maali kogemus, meie kolmnurksed värvipliiatsid on parim valik.See toode sobib väga hästi täitmise sukad lastele vanuses 3 ja üle selle.

5. Stiilne kolmnurkse kujuga: Tänu oma unikaalne kuju, meie kolmnurksed värvipliiatsid saa vastu jooksvalt.Abil, saavad lapsed arendada asjakohaseid kirjutamise oskused, seeläbi parandada nende kirjaliku koostamise oskus.

Märkus:

Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv on näidatud pildil.

Pakett Sisaldab:

1 x Kolmnurksed Värvipliiatsid


  • Juuksed Materjal: Muud
  • Tüüp Hulgimüük: No
  • Komplekt Tüüp: No
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Käepideme Materjal: Puit


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted