120pcs Tahvlile Tahvli Kleebised Käsitöö Köök Jar Silt, Sildid Decor Kirjutatav Korduvkasutatavad Pind Kustutatavad Lihtne Puhastada


Märksõnad: jar kleebis, köök organ, kork jar, tahvlile köök, tumedast klaasist purk, purgi etikett, 5 ml klaaspurki, šampoon kleebis, kriit etikett, kleebis, juhatus.

€2.08 €3.85
  • On laos
  • t12550


Bullet Punkte:

1、Rikas Kogus: pakendis On kaasas rulli 120 tahvli kleebised, kogus on piisav, et täita oma erinevaid vajadusi ja pikaajaline kasutamine.

2、Sorteerimise Funktsioon: saab kasutada, need korduvkasutatavad tahvli sildid omamoodi asju ja omamoodi asju ümber maja, nagu teeb sildid, et eristada erinevate purkide, et mitte võtta vale pudel.Lapsed saavad kasutada kleebiseid teha uuringu kava või kaunistada oma magamistoas.Samuti sobib kasutamiseks kontorites ja koolides, aidates keerukaid dokumente organisatsioonis.

3、Suurepärane Vastupidavus: Need tahvli kleepsud on paindlik, raske ja paks.Nad on nõudepesumasin ohutu, muutes neid ideaalne etiketid pudelitele, et tuleb pesta, ja külmik ohutu tagada, et etikett, pudelid asetatakse külma ladustamine ei ole kahjustatud.

4、Korduvkasutatavad Label: Meie tahvli märgist saab kasutada korduvalt.Kui teil on vaja vahetada silt, lihtsalt pühkige seda niiske lapiga ja kirjutada seda.

5、Lai Rakendus: Need kustutatavad tahvli etiketid sobivad pudelid, karbid, purgid, vürtsi-purgid, - purgid, - marmelaad, - purgid, veini klaasid, kohvi-ja teekannud ja-purgid ja nii edasi.

Kirjeldus:

Värv: must

Kuju: ümmargune

Materjal: vinüül materjal

Ühe tahvli kleebise suurus: umbes 2 tolli / 5 cm

Kohaldamine: võib kasutada tavalisi kriit või mis tahes vedel kriit kirjutada, kirjalikult pind on sile, lihtne kirjutada või märk, koos isekleepuvad disain, võib jääda pinnale, mida soovite jääda pikaks ajaks.

Pakkeleht:

Tahvli Kleebised* 1 Rull (120 Lehte)

Märkus: on soovitav kasutada väikest ekraani režiim nutitelefonid jooksul 6,5 tolli, ja suur ekraan režiimi telefonid üle 6,5 tolli.

Makseviisid:

Sa saad teha maksmise kasutades mis tahes eespool nimetatud meetoditele ja pls maksta 3 päeva jooksul pärast seda, kui teie tellimuse.

Teie makse kontrollib Transfield.ee 24 tunni jooksul ja teeme tellimuse, kui see on valmis.

Kui sinu tellimus on suletud, kuna turvalisuse kaalutlustel, peate esitama nõude Transfield.ee.

Toetuse põhjuseks, et tühistamise, tagastamise lepingu või vahendus töödeldakse kohe ja tavaliselt võtab aega umbes 7-10 tööpäeva jõuda oma konto.

Laevandus ja pakend:

Kõik tooted on kontrollitud ja samuti pakitud enne shipping.Tellimused saadetakse piires 2-5 tööpäeva jooksul pärast tasumist on lõppenud.

Kaal pakendis kaudu normaalne postitus on piiratud 2kg.Saadame eraldi, kui kaal on üle 2kg.

Tavaliselt see võtab umbes 15-60 päeva ja võib olla natuke enam, et mõned tühermaale.

Saate valida, kiire kohaletoimetamine meetod, kui sa tahad saada pakett varem, ja seda sa pead maksma laevandus tasu.

Tagastamine ja Tagastamise:

Me saata või raha tagasi, kui on pakk on kaduma läinud, kahjustatud transiidi, või said vale kauba.Palun ärge kartke võtke meiega ühendust ja me oleme õnnelikud, et aidata.

Tagasiside:

Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, palun jätke meile positiivne tagasiside, meil on väga teretulnud.Kui midagi on valesti, palun võtke meiega ühendust, enne kui lahkuda tagasisidet ja me püüame oma parima, et aidata teil, kuni kõik on hästi.


  • Päritolu: AE(Päritolu)
  • Mudeli Number: Köök Silt
  • Materjal: Muud
  • Brändi Nimi: AIHOME
  • Sertifitseerimine: CIQ
  • Funktsioon: Varuta, Öko-Sõbralik
  • Eriala Tööriistad Tüüp: Muud


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted