Lemmikloom-Koer, Kass Seljakott Reisi Kassi Vedaja Topelt Õlakott Ruumi Kapsel Kass Seljakott Kott Väike Pet Käekott Kass Veavad


Märksõnad: koera kott, seljakott koera, seljakott pet, transpordi kassi kasti, väikesed koerad vedaja, seljakott kass, kosmoses, vedaja kass, kass mündi rahakott, kott kass naised.

€19.07 €30.28
  • On laos
  • t125436


Bullet Punkte:

1、Ruumi Kapsel Disain: Ruumi kapsel stiil + läbipaistev aken disaini, mida saab teha oma seljakott ees, mis võimaldavad lemmikloomi, et nautida päikest ja maastik teiega ja suhelda välismaailmaga.

2、kvaliteetseid Materjale: Valmistatud vastupidavast Oxford riie + high-tihedus akrüül materjalist, välimine hingav semi-sfäärilised läbipaistev kate pakub mugavust ning ohutust lemmikloomad.Märkus: Seal on kaitsev kile seljakott, palun pisar ta maha, kui sa seda vastu võtta.

3、Palju Stiile Saadaval: Sidrun, lillede värvi, kirja -, kana -, isikliku muster, suure võimsusega, fashion, siis saab keskenduda rahvahulga.Pool pet seljakott on suur ventilatsiooni augud õhuringluse ja hoida lemmiklooma lahe ja mugav.

4、Toote Suurus: Pikkus * laius * kõrgus umbes 30*25*42cm.Sobib lemmikloomad, kassid kuni 14 naela ja koerad kuni 11 kilo.Sobib eeldus kotid ja seljakotid, või ühe käega veavad.Parim valik reisimine, käimine, matkamine, poomise läbi.

5、Reisi Lemmikloomad: Mõeldud väljas ja reisimine.Selle abil saab läbi väikeste koerte ja kasside jaoks, jalgrattasõit, matkamine, telkimine, õues jalutamine või kogumise sõpradega.

Omadused:

1. Seal on suured ventilatsiooni auke pool kotti õhuringluse ja hoida lemmikloomi lahe ja mugav.

2. Seal on kaitsev kile seljakott, et vältida kahju veo ajal.Kui näed mõned kriimud, kui nad saavad kauba, palun pisar ta maha.

Kirjeldus:

Nimi: Ruum Pet Kott

Materjal: söögi PC+ vastupidav Oxford riie

Läbipaistev kate materjalid: suure tihedusega akrüül

Suurus(cm.): pikkus * laius * kõrgus 30*25*42cm/11.81*9.84*16.53 aastal

Kaal: ligikaudu 1100g

Kohaldatava lemmikloomad: kassid ≤14 naela, koerad kuni 11 kilo

Pakkeleht:

Lemmiklooma Seljakott*1

Fikseeritud Ringi*1

Akrüül Läbipaistev Kaas*1

Kemeja Pad*1

Vett Hülgav Kate*1


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Materjal: Plast
  • Sulgemise Tüüp: tõmblukk


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted