Roog Hammas, Laiendatav Roog riidekuivatusrest Valamu, Kapp Countertops Roostevabast Terasest Väike Roog Drainer (Hõbe,1tk)


Märksõnad: bambusest roog drainer, omanik paber, roog drainer köök, üle ukse riiul, roog drainer roostevabast terasest, kapis riidepuu, plaadi rack, drainer köök, roog drainer kaanega, roog drainer metallist.

€9.19 €15.84
  • On laos
  • t124952


Roog Hammas, Laiendatav Roog riidekuivatusrest Valamu, Kapp Countertops Roostevabast Terasest Väike Roog Drainer (Hõbe,1tk)

Kasutajasõbralik disain: kauss hammas on väga paindlik, et kasutada: ülestõstetav käepide; see võib olla paigutatud kraanikaussi või fikseeritud eespool vajuma.Seal on kummi serva ümber, et vältida selle libisemist, ja seda saab paremini kaitsta tööd pinda kriimustuste.

Parem materjal: kauss hammas eespool kraanikauss on valmistatud roostevaba terasest, nii et kausi hammas on kuiv, rooste-tõend, vastupidav ja lihtne puhastada.Ära muretse roostetamine vee-18 kuu jooksul, saate kasutada seda usaldust.

High-end välimus: valamu riidekuivatusrest on sile, puhas ja lihtne, muutes oma valamu vaatad rohkem avatud ja puhtamaks.High-grade silver saab kaunistada oma köök ja parandab selle tekstuuri.

Multifunktsionaalne: kraanikaussi tassi hammas võib olla kuni 5 plaadid, sobib ladustamiseks tassid, vaagnad, tassid, puuviljad, köögiviljad, kohvi potid ja muud köögiriistad.Teha oma counter otsima puhas ja ilus.

Säästa ruumi: käepidemed mõlemal pool tassi riidekuivatusrest on hästi kohanenud määrata kaussi korvi kohal valamu.See on lihtne puhtana hoida ja atraktiivne, kui see on üle valamu.See võib ka panna tassi hammas countertop ladustamise countertop, andes teile rohkem countertop ruumi.

suurus:30x25cm

Materjal:roostevaba teras

värv:Hõbedane

Pakendi Sisu:

1 x äravoolu korvi

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.


  • Materjal: Roostevaba Teras
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted