10tk MGMN150-G H01 MGMN200-G H01 CNC Sooni töötlemise lathe tools machine tool Lõikamine karbiid Lisab Kasutatakse Alumiinium


Märksõnad: yusbi pistik toyota.

€13.37
  • On laos
  • t12383


1.Toode on 10pcs/box

2.10 tk MGMN150 200-G H01 CNC Sooni töötlemise lathe tools masin vahend tarvikud Lõikamine karbiid Lisab Kasutatakse Alumiinium

3.Täielik peeneks jahvatatud pinna ümbritseva pinna,terava servaga,töötlemine, värvilise metalli, nagu alumiinium, vask, jne.

4.Kvaliteet on usaldusväärne ja hind on mõistlik.Longservice eluea ja kõrge kulumiskindlus.

5.See pood toetab tellimine suure koguse tooteid.Toetada eri-pakendite kohandamine.Toetust erilist mudeli kohandamine.Teeme teile soodsa hinnaga ja kingitus suure ostu.

6.Meie pood toetab erinevaid fast logistika (DHL, TNT, UPS, SF, EMS, DPEX ja muu logistika).Üldiselt on nii, et pood saadab tavaline logistika vaikimisi.

7.Tellimine Teave, tagamaks, et toode saabub teie käed kiiresti, palun kinnitage, terviklikkuse ja õigsuse teie teabe saamist enne tellimist.Zip kood on väga oluline.Mõned logistika nõuda täpset teavet ja zip-koodide, muidu nad ei tarnita teile aega.Kui on vaja, et muuta toote kättesaamise teavet, võtke palun ühendust klienditeenindusega aega, et muuta teie jaoks.Meie, et menetlemise aeg on üldjuhul veetakse 12 tunni jooksul, siis palun andke meile teada õigel ajal.

8.Eripära tõttu teatud riikide ja muud mõjud, transport, see on soovitatav, et te specifyTransfield.ee muretu, Logistika, mis on euroopa liidu logistika.Kui on muid asjaolusid, logistika on automaticallycompensate teile.

Kallid sõbrad, võite olla kindel, et pärast seda, kui me saata yourproduct, me pöörab tähelepanu oma paki staatuse ja saata pakett teavet õigeaegselt.Kui productdoes ei saabu, palun ärge muretsege, logistika mõnikord edasi lükata.õnnelik shopping !

Kui toode on kvaliteediga seotud probleeme, palun tagasisidet aega.Me lahendame selle teie jaoks aega.

Pööra tähelepanu poe kingitused, meie kauplustes on spetsiaalsed allahindlused fännid, ebaregulaarne sündmuste ja suurte kupongid ootab teid.


  • DIY Tarvikud: Metallitöö
  • Materjal: KÕVA SULAM
  • Mudeli Number: MGMN150 200-G H01


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted