Bike Puhastus Komplekt Jalgratas, Rattasõit Chain Cleaner Skraberi Harjad Mountain Bike Pesu Vahend Seatud Jalgratta Remont Tööriistad Tarvikud


Märksõnad: jalgratta kett pidaja, wilier jalgrattasõit komplekti, anti rehviketid, 7 keti kiirus, jalgratta keti määret, hõbedane kett puhastushari, bike chain cleaner, jalgratta pesu masin, kott pesu, chain cleaner.

€5.04 €6.72
  • On laos
  • t123789


Kirjeldus :

*1. Täielik komplekt baby oranž (Tööriistad põhivärvi) värvi, kõrge kvaliteediga tooraine, rohkem tekstuuri ja isikupära.

*2. Paksus harjased, kasutades kahte eri värvi kvaliteetsest plastikust harjased võib olla painutatud sobitada kuju Rehvi, kohaldatakse ka maastikurattad ja road bikes.

*3. Lihtne puhastada, erinevad harjad on sobivad erinevate osade jaoks jalgratta, mis saab tõhusalt ja kergesti eemaldada mustuse raskesti ligipääsetavate osade või muude sanitaar-surnud lõpeb.

*4. Mitmeotstarbeline, sobib mountain bike, road bike city bike, hübriid, jalgratas, jalgratta ja kokkuklapitavad bike.

*5. Puhastus kit saab kasutada põhilised hooldus, kui ei ole ratsutamine, isegi siis, kui seda saab kasutada nii igapäevase kodumajapidamise puhastus vahend.

Kasutada üksikasjalikke juhiseid:

1. Avada kaas esiteks vala diisel või bensiin, pane kett, katta kaanega ja keera kett, kuni kett on puhas.

2. Prügila maha diisel, lisa natuke pesuvahendit vesi, kett pesta uuesti, pesta kett kuiva lapiga, seekord kett on nii puhas, kui kaelakee.

3. Järgmise, ära unusta, kõige olulisem samm.Kindlasti kohaldada õli keti.Muidu, kett on roostes uuesti paari päeva pärast!

Kirjeldus:

Nimi: Jalgratta puhastus komplekt, kett pesumasin

Spetsifikatsioon: 15tk jalgratta kett pesumasin komplekt

Komplekti Kuulub:

Jalgratta Cleaner Komplektid * 1

Meeldetuletus:

1. Kõik pildid on professionaalselt parandatud, kuid tänu erinevate ümbritseva valguse ja erinevate display device settings, seal võib olla mõningaid erandeid pildid ja esemed ise, nii et palun aru.

2. Andmed on mõõdetud käsitsi, võib esineda mõningane kõrvalekalle, kuid see ei mõjuta kasutamist.


  • Funktsioon 5: Rehvi Harjad
  • Funktsioon 3: Bike Mootorratta Puhastus-Chain Cleaner
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Funktsioon 2: MTB Puhastus Vahend Kett
  • Funktsioon 1: Kett Tööriista Komplekti Tarvikud
  • Funktsioon 4: Jalgratta Tool Komplektid


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted