Vaakum Hülgelaev Tõmblukk Kotid,Double-Layer Vaakum Toiduvalmistamis Korduvkasutatavad-Sous Vide Kott,Toidu Ladustamine Köök Koos Hülgelaev Klambrid,Käsi Pump


Märksõnad: l magamiskott, räni vaakum ladustamise kott, köök organ, ladustamine toidu, köök pesu hoidmine, ika ladustamine, potes cozinha, korter koera kaka kott, kott eco, sulata matt.

€18.17 €31.89
  • On laos
  • t123167


Korduvkasutatavad Tolmuimeja Kotid,Külmutamine Toiduainete Säilitamine,Hand Pump Ja Tasuta Tihendi Klambrid Köök Organisatsiooni Ja Konteinerid

Umbes see punkt

Toidu Hoiustamine :

Seda kotti on hea toidu ladustamise kotid, zip-lock toidu organisatsiooni kotid saab kasutada liha seafoods, köögiviljad, puuviljad, teraviljad, Mutter suupisteid ja sandwich jne.vaakum ladustamine saab hoida toidu värske ja pikaajaline säilivus.

Praktiline Disain:Meie tolmuimeja kotid omadused tugev tihendi ilma lekke, kahekordne tõmblukk ehitus.Õhu klapi tenology blokeerida hapniku ja niiskuse maksimeerida õhu eemaldamine.Hoia oma toit on heas seisukorras.

BPA Vaba, Mitte-Mürgine Kotid:

Kui sou vide kotid on BPA-Vaba, tehtud Toidu Ohutu materjal-high-end polüetüleen.Nad on ohutu kasutada sügavkülmikus või sous vide keetmine kõrgel temperatuuril(212℉/100°C)

Lihtne kasutada: Võtab ainult paar sekundit, et vaakum korduvkasutatavad-sous vide Kott, pitsat, kasutades valge klambrid ja pump läbi õhu, läbi ventiili, siis alustada toiduvalmistamiseks või toidu ladustamiseks.Vaakum toidu ladustamise kotid on lihtne puhastada äädikaga, nõudepesuvahend ja sooja veega, seejärel hoidke seda puhtas ja kuivas kohas enne kasutamist uuesti.

Lihtne kasutada:

Võtab ainult paar sekundit, et vaakum korduvkasutatavad-sous vide Kott, pitsat, kasutades valge klambrid ja pump läbi õhu, läbi ventiili, siis alustada toiduvalmistamiseks või toidu ladustamiseks.Vaakum toidu ladustamise kotid on lihtne puhastada äädikaga, nõudepesuvahend ja sooja veega, seejärel hoidke seda puhtas ja kuivas kohas enne kasutamist uuesti.

Ettevaatusabinõud vaakum säilitamise kotid:

1. Seda ei tohiks kasutada, kuna mänguasi lastele, et vältida lämbumine ja kahju.

2. See ei sobi pack vedel, kuid väike kogus vedelikku-mahla on lubatud toidus kasutada.

3. Kui kavatsete puu-ja köögiviljad, väike kogus gaasi, mis on genereeritud tänu oma hingamine, mis põhjustab kõhupuhitus vaakumis kott, mis ei ole leke tolmuimeja kott.

4. Tõmba pumba varda pidevalt 10-20 sekundit kuulda, "pop", see on normaalne, et õhk pumbatakse välja.

5. Vältida kokkupuudet teravate esemetega.

Tõrkeotsing ja lahendused:

Probleemid:

Vaakum kotti ei saa lähedal toit: põhjustel:

1. Tõmblukk ei ole täielikult suletud;

2. Äraveo porti ei ole, korter;

3. Vahel kontakt väljalasketoru otsik ja heitgaasi port ei ole tihedalt suletud;

4. Toidu kott on valesti paigutatud;

5. Ebapiisav pumpamise ajal.

Lahendus:

1. Avada ja sulgeda lukk ja lükake lükake üle kogu tõmblukk, et muuta see täielikult suletud;

2. Asetada kott, et hoida õhk imiava korter;

3. Veenduge, et vaakum on otsik täpselt keskel imiava ja kasuta mõõdukat jõudu;

4. Asetage uuesti toitu, võimalikult lähedale tekstuuri kihi, kuid ei ületa täites rida;

5. Laiendada pumpamise ajal ja lõpetada pumpamine, kuni näete pakendi kott tihedalt pakitud ümber toidu.


  • Materjal: PA+PE
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted