Lemmiklooma Koera Nuusutamisel Matt Simulatsiooni Peekon Kuju Hommikusöök Punktis Koer Interaktiivne Mänguasi, Lemmikloomatoidu Tarvikud


Märksõnad: puhas koera hambad, koer, koer kinni mänguasi, koer kong mänguasi, koer mannekiini, koera hambad, lemmiklooma hambahari, harja koera, harja koera hambad, lemmiklooma mänguasi.

€6.76 €9.95
  • On laos
  • t122885


Bullet Punkte:

1、Lõbus Snuffle Matt: Peida suupisted matt julgustada tuhnimise oskusi koerad, edendada suhtlemist koeraga.

2、Hommikusöök Mänguasi: See lemmikloom snuffle matt on mõeldud mõned mänguasjad, mida saab lahti võtta ja eraldi kasutada, nagu peekon, poached munad, jne.Koerad armastavad selle mat väga palju.

3、Multifunktsionaalne Mängu Matt: saab peita toidu kõikjal matt sööda oma koera, kes on suur, aeglane söötmis-ja pikaajaline nuusutamisel, aidates lemmikloomad hoida tervena ja hoida oma kodu puhas.

4、Mitut eesmärki: tervislik toitmine mäng on oluline, et koera füüsilist ja vaimset arengut, emotsioonide ja behavior.By julgustada lemmikloomad mängida tervislik mängud ja vastavad nende instinktiivne vajadustele, see mänguasi on kasulik närimine, närimiseks, kaalujälgimine, aedikut koolitus, kaevamine, haukumine, jne.

5、Pärast-müüki Teenust: Kui teil on küsimusi meie mati, palun võta meiega ühendust aega, me teeme oma parima, et sind aidata.

Tehnilised andmed:

Materjal-plüüš

Suurus: nagu on näidatud pildid

Pakkeleht:

1*Pet Snuffle Matt


  • Materjal: Muud
  • Brändi Nimi: Peitten
  • Mänguasjad Tüüp: Chew Mänguasjad
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Komplekt Tüüp: Jah


Stanislav Balinskiy
2021-04-02
5/5
Super cute, good for smaller dogs or for online teaching prop, good quality, fast delivery, thank you!
Connor80
2021-02-24
1/5
Yet product Ian Det;

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted