La Belleza 2021 Uus mood pruudi,elevandiluu pits kangas,valge profileerimine pulmakleit pits kangas 47" laius 1 hoovis


Märksõnad: meeste valge t-särk, juhul, naturaalvalge, valge sokk, kaas valge, camiseta naturaalvalge, meeste valge, brändi naturaalvalge, nike valge, ow, jordaania naturaalvalge.

€35.32
  • On laos
  • t122809


Hind:

Hind on 1yard.1 yard=120cm lai*pikkus 91cm

kui ostate rohkem kui 1 hoovis,see harjumus olla lõigatud.teeme ka hulgi,see algab 15 meetrit.kui soovite hulgi-võtke minuga ühendust.

Materjal:

Polüester,Helmed,Litrid

Fikseeritud Lai :

120cm või 47 tolli.

Värv:valge

Kohaletoimetamine:

shipping Hiina post air mail;kui teil on vaja laeva muul viisil,lihtsalt võtke minuga ühendust.ja kui teile 5yards või mor kangast minu pood, ma laev teile FedEX,UPS,DHL või EMS(MÕNED RIIGID EI ole)

Kasutamine

Kleit,riided ja mõned teised

Rim:

Kaks külge on sama

Kui soovite näha rohkem kena riie, lihtsalt tulevad :

muide, see punkt on meil rohkem tänan 100 meetrit tellida,kui teil on vaja rohkem kui 1 hoovis,lihtsalt võtke meiega ühendust, me vastame teile 12 tunni jooksul.Tere tulemast meie kodulehel on meie tootmine ja müük high-end mood pulm kleit kangast edasi, saame armastus -, hulgi-ja jaemüük, vastu kohandatud.Kui teil on vaja hulgi-või on muid küsimusi, võite meiega ühendust võtta Wihte meie iCloud coconeary, Või Imessage , výber, whatsapp kontakt 008618664600900

Laevandus

Märkus:DHL/UPS/Fedex Express tavaliselt võtab aega umbes 3-5 tööpäeva sihtkohta.Ja see on umbes 5-8 töö päeva EMS või TNT.Hongkong Post Air Mail ja Hongkong Post Air Parcel võtab aega 7 kuni 30 päeva jooksul laeva üle maailma.

1. Saadame kauba 3 tööpäeva jooksul pärast täieliku makse on kinnitatud.Kui makse ei ole kättesaadav, tellimuse suletakse automaatselt.

2.Ostja on vastutav kõigi kindlustus -, probleeme ja kahju, mis on põhjustatud shipping service selliseid õnnetusi, hilinemise või muude probleemide puhul.Peale ostja peaks olema vastuta ühegi maksu-ja/või kohustus tasuda nende riigi poolt.Ja kaup on Märgitud "gift" või "sample" teie lihtne tollivormistus ja väiksem tasu. (kui sa tahad, et kuulutada go/8ods kui mõne muu üksuse nimetus, või määrake väärtus kohandatud, palun teavitage meid tellides)

Tagastamine ja Garantii

1. Kõik kaup on kontrollitud enne saatmist, nii et kui sa ei ole rahul ostuga, võid vahetada punkte, üks nädal ja tuleb meiega ühendust võtta 24 tunni jooksul kätte teie ostu

2. Laevandus ja käitlemise tasu ei tagastata ja klient peaks olema vastutav kõigi tasude tagastamise ja reshipping.

3. Kõik objektid peavad olema esialgse tingimused, sealhulgas kasti ja tarvikud.Meeste tehtud vead ei ole tagatud, nagu katki, kriimustatud ja nii edasi.

4. Mis tahes esemete,palun saata EMS või oma kohaliku post kui tagasi saatma.

Tagasiside

1.Ostja varase kinnitus on kõrgelt hinnatud pärast esemed.

2.Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Seda saad lihtsalt võtta, siis 1 minut,kuid see 1 minut on äärmiselt oluline tähendus meile.

3.Palun võtke meiega ühendust enne vaidluste või sealt mingit negatiivset või neutraalset tagasisidet.Me töötame teiega, et lahendada kõiki probleeme.Täname oma arusaamist!


  • Brändi Nimi: La Belleza Kleit Tarvikud
  • Mudeli Number: FH20-11840AOWT
  • Funktsioon: Vees Lahustuvad, Öko-Sõbralik
  • Materjal: 100% Polüester
  • Tüüp Hulgimüük: No
  • Kanga Tüüp: Võre
  • Technics: Tikitud
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Teenetemärgi: Helmed
  • Laius: 120cm
  • Toote Tüüp: Pits
  • Komplekt Tüüp: No


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted