Full Speed 4.0 PCIE X16 Ärkaja Kaabel Graafika Kaardi pikendusjuhe Gen 4.0 PCI Express 4.0 Ärkaja Varjestatud Extender jaoks GPU


Märksõnad: pci-e splitter, pcie ärkaja, 1 pcie x16 ärkaja, räni vahvel, pci express x16, mini pci e, palit graafika kaardid, graafika kaart, viimane vga kaart, ärkaja.

€56.18
  • On laos
  • t122749


PKK-Link PCI express 4.0 x16 pikendusjuhe

Toote nimetus:PCIe 4.0 x16 pikendusjuhe

Transferspeed:PCIe4.0 x16 full speed, 256G/bps (Max.)

Juhtme pikkus:25cm, 29cm pikkus saab kohandada,

Rakendus: PCIe 4.0 x16 graphics videokaart PCIe x16 slotextension kaabel

Kohandatud graafika kaarte: GTX3060 3070 3080 3090 RX5700xt, toetada kõiki PCIe 4.0 graafika kaardid viimase kolme aasta jooksul

Kaabli pikkus Kirjeldus:

Pikkus traat viitab osa nähtavad traat.See ei sisalda polüklooritud bifenüüle (PCB) ja pistik.Näiteks traadi pikkusega, palun vaadake 25cm kaabel nool joonisel.

Toote eelised:

1.Toode kasutab high-speed varjestatud ülekande liin, kõrge sagedus toetab PCIe 4.0 X16 stabiilne edastamiseks.

2.Ainulaadne üksikute laneway varjestus takistab väliste EMI/EFI ja häire vahel kanaleid.Ristlõike konstruktsioon võimaldab õhu ventilatsiooni-ja alandab töö temperatuur parema üldise süsteemi jõudlust.

3.Re-engineered juhtmed ja pistikud sobivad PCIe 4.0. Quality käsitsi joodetud kullatud kontaktid signaali usaldusväärsuse.

4.Mõeldud raskeveokite ristmike juures PCB/kaabel ristmike parema vastupidavuse.

Soovitused:

Kuna paljud PC šassii praegu turule tulla PCIe ärkaja kaablid ja laiendid kinnitatud ainult PCIe Gen 3.0 operatsiooni, seal võivad olla mõned süsteemi stabiilsuse probleeme, kui seda kasutatakse koos PCIe Gen 4.0 seadmed.Kui teil on tekkinud stabiilsuse küsimustes nagu rist hiire liikumist, BSOD või hangub, palun järgige tõrkeotsingu soovitused allpool täpselt probleem:

1.Muuta PCIe Pesa konfiguratsiooniseadete – On PCIe Pesa Konfiguratsioon võimalus on leida süsteemi BIOS-i.Muuda oma praeguse seade Gen 3.0 seejärel save ja exit BIOS-i.Pärast süsteemi taaskäivitust kontrollige, kas stabiilsuse probleeme.

Pane TÄHELE!Rohkem infot oma süsteemi BIOS-i ja seaded, vaadake palun system/motherboard kasutusjuhendi.

2.Reseat seadmed – näiteks eemaldada ärkaja kaabel ja extender ja installida PCIe Gen 4.0 graafika kaart otse PCIe x16 pesa emaplaadil.Tagada, et PCIe pesa konfiguratsioon valik on seatud Gen 4.0 (või Auto), siis kontrollige, kas stabiilsuse probleeme.

Pane TÄHELE!Kohaldada seda sammu, et mis tahes Gen 4.0 seadmed teie süsteemi ühendatud ärkaja kaablid ja laiendid.

Kui kas tõrkeotsingu juhis lahendas oma süsteemi stabiilsuse küsimustes, näitab see, et trassi kaabel ja extender ei pruugi olla PCIe Gen 4.0 vasta nõuetele või potentsiaalselt tööta, kui see ei ole kinnitatud müüja poolt.

Ideaalne lahendus antud juhul oleks asendada vigane ärkaja kaabel ja extender koos üks, mis on PCIe Gen 4.0 nõuetele ja kinnitatud ühilduvuse kohta teie PCIe Gen 4.0 seadme.Kui see pole hetkel võimalik, siis leiavad hoida ühendatud seadmeid otse emaplaadi.Aga, kui otse seadme ühendus ei ole ahvatlev mingil põhjusel, siis võib kaaluda seadistamine PCIe Pesa Konfiguratsioon võimalus BIOS-ist Gen 3.0, lahendusena.

Foto:


  • Tüüp: PCI-E Ärkaja
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Tooted Staatus: LAOS
  • Mudeli Number: 16AB4
  • Brändi Nimi: PKK-Link
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Pakett: No


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted