Mokeru 2tk/Lot 200ml Loomulik Alalise Habe Musta Värvi Juuste Šampoon Meestele Habeme Värvimine Värvi Kiire Eemaldamine Valge Hallid Juuksed


Märksõnad: värvaine juuste šampoon, mokeru, juuste šampoon värvitud, mokeru šampoon, habe värv, juuksed hõbe, karu teddy karv, puhastav emulsioon, vöö valged juuksed, värvi muuta juuksevärvi stiil.

€11.35 €22.71
  • On laos
  • t122719


Mokeru naturaalne kauakestev 200ml alalise habe värvi šampoon meestele habe suremas eemaldamise valge hall habe juuksed, mis Sobib Nii Habeme ja Pea juuksevärvi must šampoon

Pakend: 2tk/Lot *1 =2pc juuksevärvi šampoon 200ml habe must šampoon kasutab ainulaadset juuksevärvi tehnika ja looduslike taimede pigment, tegur, võrrand, teha mehe habeme värv rohkem loodus-ja lähemale tõelist värvi habe.See toode kasutab uue pakendi tehnoloogia, sobib meeste päevane habe ravi, et hoida värvi staatus ja mehe habe igal ajal. 5 minutit must habe värvi kui vaja pruun või vein punane värv , siis palun hoia seda 20 minutit Enne habe värvi , palun veenduge, et habe on kuiv.Kasutamine: 1.Võta tooteid kasti ja Panna kindad. 2.Push out koostisosad pudel,ja segatakse koostisosade palm. 3.Kehtivad toodete kohta, habe vahedega,ja massaaž umbes viis minutit. 4.Pärast umbes 5-7 minutit, seejärel pesta habe puhastamine veega. 5.Kuiv habe,siis saad sihiku värvi.Nipp: toodet tuleb kasutada kuiva habe,ja ärge puudutage, et näo nahk.Tavaliselt 5 minutit lõpeta värvi värvi -, Juhtimis-viibeaeg toote kohta habe võib mõjutada sügavus sihiku värvi.

Juuksevärvi Šampooni Kasutades Meenutab:

1, Enne teeme juuksevärvi , palun teha nahatest esiteks, kui pole probleemi , siis võib hakata juuksevärvi. 2, Palun veenduge, et juuksed on 100% Kuivad enne juuksevärvi.Kui teed juuksevärvi , palun ÄRGE lisage vett, pärast teinud juuksevärvi , siis võib pesu juuksed puhta veega. 3 Märkus : Pärast pane juuksevärvi šampoon, juuksed ,massaaž ta mõne minuti jooksul, Palun ÄRGE Nullist koos küünte nii, et ei ole valus peanahk, palun kasutage Sõrme massaaž juuksed, kui teed juuksevärvi.

Märkus:

Enne teeme juuksevärvi , palun teha nahatest esimene ,

ja samuti veendu, et juuksed on KUIVAD enne juuksevärvi .Hoiatus: Hoida kättesaamatus lastele.Kontakti puhul silmadega, loputada rohke veega.Toodete Pildid:


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Koostisosa: Loodus, taimne
  • Toote Tüüp: Juuste Värv
  • Mudeli Number: meeste habe värvi šampoon
  • Tootmise Litsents: 20161386
  • NET WT: 200ML
  • Kogus: 2tk
  • Brändi Nimi: mokeru


999scorch
2021-05-11
5/5
It has arrived in perfect condition and looks of quality although I haven't tried it yet.
Kolya Qweryu
2021-06-29
5/5
Very slow shipping to France. Perfectly packed. Arrived in neat condition. Orginal cellophane on it. Need to test them now.

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted