2Pack Uuendada 3. Põlvkonna Tooli Taga Padjad Bambusest Süsi Mälu Vaht Küünarnuki Padi Office&Gaming Tool


Märksõnad: bamboo padi, ao dai vietnam, tool gamer, istme padi, panda tooli padi, jalg padi, tooli padi, akg vaht padjad, tooli padi, tool bambus.

€16.95 €22.30
  • On laos
  • t12214


body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus { width: 100%; kõrgus: 50%; } #üksikasjad { width: 100%; kõrgus: 50%; } .ui-box-title { height: 30px; font-size: 15 pikslit; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: pärivad; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics sm { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

[Majandus-Taga Klotsid]kontori tool taga klotsid on pehmest polüestrist ja bambusest süsi mälu vaht kõige mugavam sobib oma käsi ja küünarnukk.Mõeldud ka mitte-libisemine riie põhja, et tagada, et taga padi ei ole dislocated nagu küünarnukk liigub, ja täiesti paigaldatud tool käetugedega.

[Tõhus Valu Leevendavat] originaal taga on väga raske, ja kõrgus ei pruugi sobida teie tabelis.Selle taga pad võib katta see, muutuvad pehmeks ja elastseks, nii et ei pea muretsema on kriimustatud poolt kulunud taga pinnale.Saate ka suurendada kõrgus taga nii, et küünarnukid ei ole enam peatada, et aidata stressi.Teha te tunnete mugav istudes pikka aega.

[Mitu Kasutust] Ei ole mitte ainult kasutada käe tooli padi, ka wristrest pad, kui kirjutada klaviatuuril või kasutades hiirt, tehes seda tööd võrdselt hästi raske lauaarvutid, ideaalne kontoritoolid, mängude toolid, Õhusõiduki toolid, söökla toolid, ratastoolid, jne.

[Puhastamine ja Hooldus], mis on Varustatud lukuga, polsterdatud taga kaas saab kergesti avada ja eemaldada, seejärel pesta käsitsi või masinaga kiire ja lihtne puhastada.Palun pange tähele, et mälu vaht ei saa pesta, vastasel juhul on see lühendab eluiga, lihtsalt võtta välja sisemise veepaagi siis lase õhu käes kuivada jahedas & ventileeritavas kohas.

Funktsioon:

1. Pehme polüester kangast välimine kate, bambusest süsi mälu vaht interjöör täitmine, hingav,naha-sõbralik, creat mugavuse teile.

2. Ergonoomiline disain kolm põlvkonda,rohkem alanemise, mugavam, mõõdetud sobib kõige kontoris või kodus tool.

Kirjeldus:

Nimi: Taga Piduriklotsi Kate

värv:must

Materjal:Polüester + bambusest süsi mälu puuvill

Suurus: 25 x 8 x 5cm/9.84 x 3,2 x 2 tolli

Pakendi Sisu:

2 x tooli taga pad

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Tüüp: Istmepadja/Seljatoega


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted