6tk Metallist Konks Pehme Kalapüügi Peibutis 80mm 2,3 g Haug Forell Bass Kunstlik Sööt Kalapüügi Pehme Meelitada kalastustarbed


Märksõnad: konn jalg, võltsitud kala püügi 6tk, squid kalapüük lures 600 tk, püük silikooniga 6tk, kalapüügi lures 5 tk, kalapüügi lures 100tk 5g, konn muster, kalapüügi lures 10000 tk, kalad konn, kunstlik sööt konn.

€1.61 €2.59
  • On laos
  • t12190


Omadused:

1. 100% täiesti uus ja kvaliteetne. 2. Stabiilne ja täiuslik tegevus on atraktiivne kala. 3. Kasutades keskkonnasõbralikku materjali, korduvkasutatavad ja pikaajalise säilimise. 4. Elu nagu realistlik muster. 5. Sobib Jõgi,Veehoidla Tiik,Ookeani Paadis, Kalapüük,Ocean Beach Kalapüük,Oja,Järv.

Tehnilised andmed:

Tüüp: Meatl Kinnitusseadmete Pehme meelitada Pikkus: 80mm/tükk Kaal: 2,3 g/tükk Värv: 12 värvi saadaval.Pakendis: 6tk/palju.

Vedu 1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO) 2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist. 3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress. 4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult, mõned võivad olla veidi värvi erinevuse tõttu erinevad inglid ja tuled. 5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi aeg võib varieeruda, eriti pühade ajal. 6. Kui te ei ole saanud oma, et pärast 90 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Meil on jälgida, et teie ja teiega ASAP.Meie eesmärgiks on rahuldada klientide.Tagastama&Tagastab 1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates saanud.Kui element on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis peetakse kasutada ja ME EI ISSUEA TAGASTAMISE VÕI ASENDAMISE teile.EI ole ERANDEID! 2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja teie tellimus ID. 3. Me toetuse oma tegelike maksete summa saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Transfield.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.Tagasisidet Me säilitada kõrgeid kvaliteedinõudeid ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline.Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et saaksime täita kuni teie rahulolu.See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!Täname oma arusaamist. :)


  • Kategooria: MEELITADA
  • Mudeli Number: R1564
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Kogus: 1
  • Tüüp: Kunstlik Sööt, Metallist Konks Pehme Kalapüügi Peibutis
  • Positsioon: JÄRV, oja, Ookeani Rock Kalapüük, Ocean Beach Kalapüük, Veehoidla Tiik, Jõgi, Ookeani Kalapüügi Paat, Muud


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted