Mini Käärid Pruner Igat Liiki Aia-Pügamine Käärid Ümbersõit Teritaja Clippers Aiatööriistade Bonsai Lille Kasvatada Taime Lõikur


Märksõnad: roheline kultivaator, stanley aed käärid, bcd sukelduda, masin kultivaator, TAIM, bougainvillea, ilus pen tüdruk, dive, cardcaptor sakura, gardena aed käärid.

€1.34 €1.81
  • On laos
  • t121774


82015 Kuum Tooted

Omadused:

1. Suure tihedusega nuga: See on valmistatud kõrge-kvaliteet 3 kroomi 13 terasest, üldine termotöötlus, suur kõvadus, hea sitkuse, vastupidavuse ja vastupidavus, tugevus kuni HRC53, erilist ravi käärid, ei ole kerge rooste.

2. Täpne ja pragudeta: mõistlik kombinatsioon rafineeritud terasest naelad ja kõrge tihedusega terasest lõiketerad, täpne, jätmata õmblused, järgides vaimus viimistletud, iga puu oksa käärid on hoolikalt meisterdatud ja püüdleme täiuslikkuse poole!

3. Kõrge kvaliteediga rafineeritud kevadel: Valmistatud professionaalne tehnoloogia, hea elastsusega, pikk kasutusiga, nr deformatsiooni pärast mitmeid katseid, lihtne kasutada ühe käega lihtne ja tööjõu kokkuhoid viljade korjamine.

4. Komposiitmaterjalist käepide: Ergonoomiline disain, kumerad jooned sobivad peopesa, rohkem labor-saving.Integreeritud piklikud terasest käepide on lisatud, pealmine kiht on kõva ja raske, ja ei purune jõudu.

5. Mugav kogemus: See kõrge kvaliteediga kummist ja plastikust on tehtud täpselt, pehme ja mugav käepide ja tõhus anti-libiseks märgade kätega.Range tootmise suhtumine, luues hea kvaliteet, mugav ja kaasaskantav, lihtne ja mugav kasutada

Kirjeldus:

Kõik oksad ja viljad filiaalid jooksul lõikamine valik, võib olla lõigatud see lõikama, terav, raske ja vaevatu.Pärast käepide on tihedalt suletud, fix soon teises otsas lukustada puuvilja korjaja!

Tehnilised andmed:

Suurus: 180 * 40MM

Värv: punane + Must

Materjal: kroom, PP, plastikust

Funktsioonid: picking puu ja lilled pügamine

Komplekti Kuulub:

1 tk * Pruner

Märkused:

1. Palun lubage 0-1 tolli vea tõttu, käsitsi mõõtmine.Täname oma arusaamist.

2. Monitorid kalibreerimata sama, punkt värv kuvatakse fotosid võib näidates veidi erinev tegelik eesmärk.


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Tüüp: Käsi-Tööriistade Osad


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted