36Pcs Tähestiku Täht Nahast Stamper Set Terasest Punch Metallist Nahast mulgustamistööriistad DIY Nahk Käsitöö-Tööriistad 3,5 mm 6.5 mm


Märksõnad: kuusnurk punch, nahast löömise vahend kuuma, kummist tempel, nahk nahk, leathercraft tööriistad, keskmine, kangas faux nahast, tähestik kiri, tempel vaha, hole punch, karbid scrapbooking.

€9.42 €13.08
  • On laos
  • t12018


Ideaalne vahend naha käsitöö professionaalid ja amatöörid.Sa saad teha selge ja täpne, stantsimine tulemusi vähem aega ja vaeva!

Peamised Omadused

[Täpne Stantsimine] hea teravus, see komplekt tempel nahast graveerimine vahendid, mida saab punch augud ühtlaselt ja kiiresti.Nende tähtede ja numbritega, saab kasutada tasuta kombinatsiooni kehtib kohandatud nahktoodete.

[Selge, Stantsimine Effect] Need margid on tehtud väga tugev, vastupidav nikkel-kroom legeeritud terasest ja roostevabast terasest võimas mõju ja pika kasutusea, andes sulle tugevam trükipilt, mis näitab täpsemalt.

[36pcs/set] tempel komplekt sisaldab kõiki 26 tähestiku tähti A kuni Z, 10 numbreid 0 kuni 9. Kõrgus Tähestik & Number on 6.5 mm ja 3,5 mm valikud.

[Täiuslik DIY Leathercraft Tool] Luua isikupärastatud taskud ja muude nahktoodete nahast stantsimine vahendid.Sobib käsitööna nahast jakk, kotid, kingad, vöö, vaata käepael, ja muude käsitööalade kaunistustest.

[Lihtne Kasutada] Märg nahk märja käsnaga, enne kui töötab, siis kasutage haamer tabab otsas käepide ja võimu kontrolli, vältida ghosting või kahjustada pinda.See on lihtne ja lõbus tempel disaini nahast tempel vahendid.

Kirjeldused

Toote Kaal

170G

Pakendi Suurus

(L x W x H)

30 × 20 × 5CM

Pakendi Sisu

DIY Stantsimine Nahast Tool × 36pcs/set

Tähestik/Number Kõrgus

3,5 mm 6.5 mm

Materjal

Nikkel-kroom legeeritud terasest, roostevabast terasest Märkus

Tänu manual mõõtmise, palun võimaldavad kerget mõõtmine kõrvalekaldeid.


  • Tüüp Hulgimüük: No
  • Komplekt Tüüp: Jah
  • Mudeli Number: DIY Stantsimine Nahast Tool
  • Materjal: Nikkel-Kroom Legeerimata Terasest, Roostevaba Teras
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted