7 tükki/komplekt 68cm läbimõõduga Roostevabast terasest ehteid Käevõrud & Bangles lihtne women " s Käevõrud ehted Tasuta kohaletoimetamine LH216


Märksõnad: xr apple logo.

€6.81 €7.40
  • On laos
  • t119801


56361 KUUM

Materjal

316L roostevabast terasest

Toote Omadused

/ Töö kõrge poola / ennetus-allergia /

Kunagi fade / kvaliteedi tagamine

Pakkimine OPP kott, sees-ja väljaspool karbis

Suurus või spetsifikatsioonid

Mõõtmed ja kirjeldused üksikasjalikult kirjeldatud konkreetne mõõtmine.Palun kontrollige hoolikalt spetsifikatsioon, kui olete tellimuse.Suurus on tavaliselt vastuvõetav hälbeid umbes 0,5 tolli, saate ainult võtke meiega ühendust kui teil on küsimusi suurus.

Värvid ei ühti

Väikesi erinevusi, värv võib olla ette nähtud mingil põhjusel, nagu värvid, mis peegeldub ekraan, valgustus, taust jne.cuased Aga, palun võtke meiega ühendust, kui te nõudma, saate valet värvi punkt, anname kiire reageerimine ja lahendused

Kohaletoomise Info

Laevandus ja kohaletoimetamise kulud : Tasuta ( Õhu-Mail 10 - 20 Tööpäeva daysto saabuma )

Tavaliselt me laeva kaudu ChinaPost või Hong Kong postitus lennupostiga makse.Me laev tellimused 24 tunni jooksul , maailmas , see võtab tavaliselt aega 10-20 päeva, kuid mõnikord umbes 25 tööpäeva võib olla vajalik, et jõuda.

Kui kogu hind tellimus on rohkem kui $ 200, me poolt EMS ( või DHL, UPS jne. ) , nad võivad ulatuda kuni 5 - 7 päeva ( me saata on võimalik ainult maatükid, mida EMS, et need riigid : USA , Kanada, SUURBRITANNIA, Austraalia, Uus-Meremaa , Belgia, Taani, Soome, Kreeka , Iirimaa, Itaalia, Norra , Šveits, Portugal, Saksamaa , Rootsi, Prantsusmaa, Hispaania , Austria. )

Kui teie pakett ei vasta sellele standardile, kuid soovite seda veetud kiire muide , palun võtke meiega ühendust , ainult paar dollarit erinevus !

Transpordi takistamine

Teenuse Garantii 100%

100% Toetuse 100% Krediidi-100% Asendamise 100% Vahetus

* Juhul, tagastamise nõue , kõik aruanded peavad sisaldama kõik originaalosad on vigastamata , uuesti salable seisukorras , kõik originaal pakendi, sealhulgas käsiraamatuid, garantii vormid, jne.Laevandus ja käitlemise tasu ei tagastata.Ostja vastutab tagasi laevandus transport toodetel .Palun võtke meiega ühendust enne tagasi .

Tagasiside

Palun andke meile positiivset tagasisidet olete saanud meie pakett , kui rahul .Nagu te teate, iga müüja töötab kõvasti positiivset tagasisidet.Teeme seda niipea kui saame .

Kui teil on muid küsimusi , siis palun enne lahkumist negatiivset tagasisidet e-posti, meile .Jättes negatiivse tagasiside võitis `t probleemi lahendada.Suhtlemine müüja ja ostja on olulisem ja tõhusam kui sealt negatiivset tagasisidet.

Näpunäited:

See toode on valmistatud roostevabast terasest tootmine .Naha ilma stimulatsiooni

Toote Andmed täitmiseks , fotod, tavaliselt võimendamise efekti .Tähelepanu, kui ostu suurus

Omanik püüdis taastada füüsilised omadused , kuid kuna kaamerad, monitorid ja kaamera tehnoloogia

Erinevus , see on paratamatu, seal on väike värvi erinevus , palun valitsevad selline .

Mingit erilist hooldust titaan terasest , kui varastatud , ja otse loputa veega , tavaliselt üritan vältida leotamine tugev hape

Leelismetallid, et mitte mõjutada läige .Läike ( läikiv ) titaan terasest ehteid on kergesti kriimustatud , olge ettevaatlik, et mitte klahvid ja muud kõva objekti koos.

Laos ekraani ja tegutsevad sertifikaadid

Meie tervitame teid OEM-klientidele , toetada OEM ODM kohandatud PAK 50-100 komplekti iga meie kontaktandmed on Alibaba cn1516251965gpjo


  • Stiil: TRENDIKAS
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Trahvi või Mood: Mood
  • Brändi Nimi: mgub
  • Materjal: Metallist
  • Käevõrud Tüüp: Bangles
  • Mudeli Number: LH216
  • Sugu: Naised
  • Metallide Tüüp: Roostevaba Teras
  • Kuju\muster: Ring
  • Seade Tüüp: Puudub
  • Katmine: Gold-värv


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted