FLD Pikk Toru on Juuste Loomulik Meik Pintslid Määrata Sihtasutuse Puuder Lauvärv Kulmude Kosmeetika moodustavad Vahendid Profesional Maquillaje


Märksõnad: Meik, day makeup, phoera, külm silma mask, harja komplekt, mini tabel statiiv, make u, marmor harja toru, shave brush tube, harja meik.

€4.76 €6.27
  • On laos
  • t119685


FLD Pikk Toru on Juuste Loomulik Meik Pintslid Määrata Sihtasutuse Puuder Lauvärv Kulmude Kosmeetika moodustavad Vahendid Profesional Maquillaje

11/8PCS MAKEUP BRUSH SET

1.LÜHIKE KÄEPIDE ja PIKK TORU :Mõeldud reisimise ja kutsealaseks kasutamiseks,mugav kaasas kanda ja lihtne haarata.

2.LOODUSLIKUD & TEHISLIKUD SEGATUD JUUKSED MEIK PINTSLID: Valmistatud Eco-sõbralik pehmed looduslikud & tehislikud juustele, hoida ära kahju tekkimine, naha ja annab uskumatu touch ja tundeid.

3.Spetsiaalne traat kujundamist:: Muutes selle rohkem rafineeritud ja high-end.

4.Rohelist värvi:Värske ja loomulik

Roosa värv:Õrn ja armas

Lilla värv:Salapärane ja üllas

Kohvi värvi:Küps temperament

Hõbedane värv:Lihtne ja reaalne

5.Harja komplekt on saadaval erineva kuju ja suurusega katmiseks, mida pead tegema, meik kohta eri valdkondades nägu ja see sobib iga näo kuju.

Paki sealhulgas :

11/8 töö/set meik harja (valida, kuna teie kasuks)

Kui teile meeldib see punkt,palun lisage see oma "Soovide Nimekirja"

Kui soovid meie poe palun lisage see oma "Poes"

Maksmine Ja Vedu:

1. Me võtame Alipay, Paypal, Western Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2. Kui teil on vaja kiiremini shipping viis, soovitame Transfield.ee Standard Shipping .Samuti saate valida, DHL,Fedx.Kui otsustad Majandus shipping nagu Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus、SunYou Majandus-Air Mail、Yanwen Majanduse lennupostiga,võib see võtab aega umbes 25-75days,ja saate jälgida seda.

3. Kõik kaubad saadetakse jooksul 2 tööpäeva jooksul, et USA、Prantsusmaa、Ühendkuningriigi vaja 1-5 nädala jooksul ,Kanada, Austraalia, Venemaa ja vaja umbes 2-5 nädalat ,et teised riigid võivad vajada 4 kuni 6 nädalat , et Brasiilia、Peruu、Colombia、Tšiili ja Teistes Lõuna-Ameerika riikides võivad võtab 3-12 nädalat , Kreeka ja muud väikesed maakonnad, see võib olla vaja 5 kuni 6 nädala jooksul.

4. Samuti ,kui viivitus või tõrge toimetaja on mõnikord põhjustanud poliitika erinevaid tolli, näiteks laser pointer on vastuvõetamatu mõnes riigis.Nii et palun kontrollige oma kohaliku tollipoliitika hoolikalt enne maksmist.Või, me ei vastuta mis tahes rike, kohaletoimetamine, mis on seotud sihtkohta tolli küsimus.

Nipp: Kui teil on mõni küsimus, kohaletoimetamine ,saate meiega ühendust.

Palun ärge avage vaidluste lihtsalt !!

Umbes KKK:

1. K: ma ei saa oma pakette,mida ma peaksin tegema?

A: Pls võtke meiega läbi Transfield.ee sõnum esiteks.Me aitame teid ja korraldab inspektsiooni meie töötlemise link.Samal ajal teil on vaja vaadata oma saateaadress ja kas makse õnnestus.Ka siis, kui teil on mugav,pls kontrollida post office lähedal.

2. Q: Kas teil müüa hulgi hind?

A: Jah,kui sinu tellimus on üle 5 komplekti üks kord.Võite meiega ühendust.

3. K: Mida peaksin tegema, kui ma saan FLD toodet?

A: Palun kontrollige hoolikalt, kas saadud toode on sama, mida sa tellinud.Kui teile saadetakse vale toode, vigastatud toode või osaline saadetise tellimuse, palun võtke viivitamatult ühendust poodi, et saada müügijärgset toetust.Vabandame ebameeldivuste pärast, et sind juhul midagi juhtub niimoodi.

4. K: Mida teha, kui on kvaliteedi probleem toodet?

A: Kas teil kasutada FLD tooted esimest korda või teil on FLD toodete entusiast, näed järgmine tingimus: seal on mõned juuste väljalangemine või pisut värv pleegib, kui sa esimest korda pesta meik harja.See on normaalne nähtus.Siiski, kui see olukord jätkub järgneva kasutada, siis on see kvaliteedi probleem.Palun võtke ühendust müüjaga.

Umbes Tagasiside:

Kui olete rahul meie toote,saate meile anda 5 tähte tagasisidet ja näidata oma ilusad pildid.Aitäh!


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Harja Materjal: sünteetilised juuksed, Villa Kiud
  • Mudeli Number: FHZS-177-PK
  • Toote Nimetus: 11pcs Roheline Meik Pintslid Komplekt
  • Värv: Roheline, tume roheline, Roosa, lilla, hõbe, kohv
  • suurus: 17cm
  • Käepideme Materjal: Metallist
  • tarneaeg: jooksul 48hours
  • Toote Tüüp: Meik Harja
  • Kogus: 8/11
  • Mitu Tükki: Combo
  • Kasutatud: Põsepuna, Concealer, Silmade Varju, Silmapliiats, SIHTASUTUS, huule, Pulber, Komplekti & Kits, Bronzer Brush, Skulptuuri Pintsel, Markeri Pintsel, Harja kulme
  • custom logo: Toetatud
  • Dropshipping: Toetatud
  • Brändi Nimi: FLD
  • Kaal: 76g, 126g


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted