Simulatsioon Body Art Vaas Alasti Tagumik Rinnus Vaik Kuju Vaas Põhjamaade Kuivatatud Lill, Taim Kokkulepe Vaas Home Office Art Teenetemärgi


Märksõnad: womans keha vaas, decor vaas, põhjamaade potti, keraamilised pea vaas, black vase, vaas kaunistada kodu, vase, Põhjamaade, home office kaasaegse decor, crystal lille vaas.

€8.22 €9.66
  • On laos
  • t119327


Omadused:

1. Eksklusiivne retro disain: See lillepoti saab hoidke oma lemmik kuivatatud lilled ja igavene lilled.Unikaalne sise-lillepotid luua elegantne, elav ja kunstiline õhkkond oma aeda, magamistuba ja kontor.

2. Täiuslik kvaliteet: disain käesoleva lillepoti on inspireeritud naised/naiste võimu.Lillepoti on valmistatud vaigust, mis näitab unikaalne kaasaegne stiil, ja see on suurepärane kunsti sisekujunduses.

3. Mitmeotstarbeline: ainulaadne lillepott on mitte ainult lillepotis, kuid võib ka kasutada ornament üksi.Saab kasutada ka pliiatsi omanik.

4. Lai rakendused: Sobib istutamiseks kõige väikeste ja keskmise suurusega taimed, nt taimne ravim, rahu lily, kaktus, succulents, jne.

5. Kohaldatav juhtudel: Kas õues, rõdul või söögilaud, saate nautida aed ja kodu adorning.

Tehnilised andmed:

Materjal: vaik

Suurus:

Rindkere versioon : umbes 20*15*11 cm/7.87*5.91*4.33 tolli

Tagumik versioon: umbes 11*9*10.5 cm/4.33*3.54*4.13 tolli

Pakkeleht:

1 * Seksikas Lillepotis

Märkused:

1. Puhas käsitsi mõõtmine, palun lubage veidi sallivust.

2. Vaik tooteid, seal võib olla natuke lõhn, palun kasutage seda aega ventileeritud kohas ning kasutada.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude address4. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.5. Kui te ei ole saanud oma saadetise 60 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!6. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

1. 1 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist). 2. Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.ME EI PARANDA VÕI ASENDA ESEMED AEGUNUD GARANTII.


  • Funktsioon: Kodu Ornament Käsitöö
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Eest: taimne ravim, rahu lily, kaktus, Mahlakad
  • Stiil: Kaasaegne
  • Materjal: Vaik


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted