2021 Supelrõivad Naised Ühes Tükis Ujumistrikoo Criss Cross Tagasi Roosa/Sinine/Must/Lilla Tahke/Dots Beach Trikoo Pluss Suurus


Märksõnad: ujumistrikoo naistele, ujumisriided, musta ühes tükis ujumistrikoo, leotard supelrõivad, bandeau bikiinid, risti ujumistrikoo, surf naiste ujumisriided, tagasihoidlik naiste ujumisriided, tappima, roosa ujumistrikoo.

€19.41
  • On laos
  • t117323


2021 Supelrõivad Naised Ühes Tükis Ujumistrikoo Criss Cross Tagasi Roosa/Sinine/Must/Lilla Tahke/Dots Beach Trikoo Pluss Suurus Monokinis Hulgimüük

2021 uustulnukad, kõrge, kvaliteet, osta kindlustundega.

Pakett Sisaldab: 1* Naised, Üks Töö Sobiks.

Suurustabelit

Et oleks lihtsam valida suurus, see on tabel keha mõõtmine, mitte ujumistrikood mõõtmine.Palun mõõta oma rinnaümbermõõt ja hip, võrrelda oma mõõdud suuruse chart saada lähim suurus, kui see ei ole nii lähedal, suurus, valida väiksem suurus tänu meie ujumistrikood on kõrge veniv, tihedalt on berrer kui lahti.

e.g.kui teie rind 95cm, puus 105cm, siis tuleb valida suurus L; kui teie rind 105cm, puus 105cm, et kõige paremini sobib, on suurus XL.

Toote Detailid

Märkus

Tegelik värv võib veidi erineda pilte tingitud paljudest teguritest nagu arvuti ekraani resolutsioon, heledus, seevastu jne.Loodan, et mõista.

Laevandus

1) Tellimus saadetakse 48 tunni jooksul pärast makse comfirmed, väga vähe üksusi vajab 3-5 tööpäeva jooksul töödelda.

2) hind või laevaliini kulud ei sisalda impordimaksud, ostjad vastutavad nende tollimaksude, kuid peamiselt pakendid on tasuta kohustus.

3) teeme koostööd paljude kvaliteedi logistika ettevõtted, mis jõuavad kõige riikide jooksul 5 kuni 30 bussiness päeva.Tarneaeg sõltub sihtkohast ja muude tegurite, see võib võtta kuni 90 tööpäeva.Ametlik jälgimise saidil: https://global.cainiao.com/.

--Kohaletoimetamise viis "Cainiao Super Majanduse" & 'Cainiao Kiirendatud Majandus on majandus, kohaletoimetamine, mis on odav, pikka aega shipping kuid ei saa seda jälgida.Peamiselt tarneaeg on umbes 20-90 päeva.Palun ärge avage vaidlus enne ja 2 kuud pärast paketi saatmist.

--Kohaletoimetamise viis "Transfield.ee Saver Shipping" & 'Transfield.ee Standard Shipping" on kiire shipping & saab jälgida, peamiselt tarneaeg on umbes 5-25 päeva.Väga vähe pakid hilinenud, palun võtke kannatlikkust & silma peal hoida jälgimine.

4) Kuna seal on palju tilk laeva tellimused iga päev, me laeva paketid ilma mis tahes meie poodi info, kampaania või logoga silte, kui teil on vaja silte, palun jätke sõnum, et märkused kui järjekord.

RAHA TAGASI GARANTII

Lubame oma raha tagasi, kui objekt, mida laekunud ei ole kirjeldatud või kui sinu üksus ei ole toimetatakse piires, Ostja Kaitset jooksul.Saad toetust 15 päeva jooksul pärast nõude protsessi lõpetab.Käesolev garantii täiendab ja ei piira oma seadusest tulenevaid õigusi, kui tarbija poolt antud kõik kohustuslikud seadused ja määrused, mida kohaldatakse oma elukohariigis.

1) Müüja Kontakt - Minna oma tellimuste ajalugu ja valige soovitud üksus.Arutada küsimust müüja ja näha võimalikke lahendusi.

2) Taotleda Toetust - Kui te ei saa tulla rahuldavat kokkulepet pärast ühendust müüja, lihtsalt tõsta nõude avades vaidlus 15 päeva jooksul pärast kohaletoimetamist oma tellimus või lõpus paketi kättesaamise kinnitus perioodi jooksul (mis on loetletud teie tellimuse andmeid).

3) Saada Raha Tagasi 15 Päeva jooksul - Enamus müüjaid tagasi oma raha 15 päeva, aga; kui see ei ole lahenenud, võite võtta ühendust Transfield.ee tellimusest detail leht levib teie vaidlus.

Tagastab & Tagasimaksed

Müüjad, et pakkuda "Tasuta edasi-Tagasi" teenus on Tasuta, Tagasi ikoonil oma toote üksikasju lehel.Koos "Tasuta Return" service, saad 15 päeva (peal on-õigeaegne kohaletoimetamine kuupäev) otsustada, kui soovite, et hoida või tagastada toode mingil põhjusel nii kaua, kui nad on kasutamata, pesemata ja nende algne seisukorras – komplektis on originaal pakend, sildid, jne.See on lihtne ja kiire:

1) Lihtne - objektid kohapeal ja lihtne: esiteks, saada tagasi koodeksi või etiketti, teine, oodake, kuni uksest-ukseni maastur teenuse või võtta oma paketi määratud teenuse punkti ja kolmas, lõpuks, oodake, kuni kohalik ladu kättesaamist kinnitama oma tagastatud pakendi.Pidage meeles, et valida "Kauba Tagastamine" kui avamine vaidlus.

2) Kiire - Tagasimakse tehakse siis, kui me kättesaamist kinnitama oma tagastatud maatüki, mis vastavad tingimused nende hüvitamist.Teemad on töödeldud kohalikul ladu, selle asemel, et saata tagasi müüjale päritolumaal (e.g.Hiina).

3) Teenuse Ulatus - Mitte kõik riigid on Tasuta Tagastamise teenust.Praegu on toetatud riikide hulka kuuluvad mandri-territooriumid (Ameerika Ühendriigid, Kanada, Austraalia, Suurbritannia, Prantsusmaa, Hispaania, Saksamaa, Venemaa, Lõuna-Korea, Saudi Araabia, AÜE, Itaalia, Holland, Poola, Brasiilia ja Iisraeli.

Lisaks ei ole kõik tooteid Transfield.ee lisada Free Tagastamise teenust.Müüja saab valida, kas on või ei ole pakkuda see lisateenus.Müüjad, et pakkuda Tasuta Tagasi teenus on silt, või ikoonil oma toote info lehel kinnitades, see teenus on saadaval.


  • Brändi Nimi: HAIMAITONG
  • ujumistrikoo märksõnad: Trikoo Naistele
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • risti ujuda masti: bikiinid, criss cross
  • ujuda masti naiste ujumisriided: Seksikas ujumistrikoo
  • Materjal: Polüester, Nailon, Spandex
  • Ujumine ülikond naiste: 2021 ujumistrikoo
  • Muster Tüüp: TÄPP
  • Toote Tüüp: Ühe Tükki
  • ujumispüksid naine 2020: pluss suurus supelrõivad
  • naiste ujumisriided: ühes tükis ujumistrikoo naistele
  • Sugu: Naised
  • monokini: ujumistrikoo naistele, ühes tükis
  • Sobivus: Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
  • Mudeli Number: 2021-568178966896
  • Spordi Tüüp: Ujuda


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted