Laadimine USB Suu Faili Pediküüri Vahendid Elektrilised Suu Massager Foot Care Masin Ringi Lihvimine Pea Automaatselt Vaakumi 20#4


Märksõnad: pneumat tööriist, masin teravustamine, lihvima, veski, hone tööriist, puuri teritama, natuke veski, juhtmeta veski, lihvima masin, veski ventiil.

€7.84 €10.59
  • On laos
  • t116454


Omadused: 1.Kahe kiirusega mudelid:ergonoomiline disain funktsioone, 2 kiirust, samuti lihvimine pad ja poleerimine pad.Selle laetav seade, saate eemaldada vihane kivinenud kõikjal, igal ajal, ja oma keskkonda jääb puhas. 2.Eemaldada surnud naharakud:toode on ainult motoriseeritud kallus eemaldaja, mille ainulaadne tehnoloogia, mis imeb surnud naharakud, - laastud, - kui te kasutate seda. 3.Suure jõudlusega, aga õrn:pea pöörleb kiirusega üle 2000 p / min, et eemaldada kivinenud, kuigi nahk on lihvitud ja poleeritud.Kirjeldused: Regulaarne suu faili röövib ja kahjustab nahka, põhjustades valu ja ebamugavust.Seda toodet saab eemaldada ebamugav kivinenud sile krakitud kontsad kahjustamata oma jalgu!Tehnilised andmed: Materjal: metall, plast Funktsioon: Elektriline kallus eemaldab kivinenud ja vaakumi Power režiim: laetav Kiirus: 2000 rpm Suurus: 170*140*170mm Värv:valge komplekti kuulub: 1 x Suu failid pediküüri vahend 1 x USB laadimiskaabel 1 x diamond liivakivi 1 x poleeritud, matt kivi 1 x pintsel 1 x kasutusjuhend Märkused: 1.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pilte. 2.Tänu käsitsi mõõtmine ja erinevaid mõõtmismeetodeid, palun lubada kõrvalekaldumist.Aitäh!


  • suurus: 170*140*170mm
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Mudeli Number: foot file
  • Toote Tüüp: suu käest
  • Materjal: Plast


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted