Kaasaskantavas Kott Oculus Quest 2 VR Peakomplekti ja Kontrolleri Põrutuskindel Reisi kandekott Jaoks Oculus Quest 2 Tarvikud


Märksõnad: shure kandekott, retevis kandekott, oculus 2 kandekott, braun kandekott, dualsense kandekott, õlid kandekott, kõrvarõngas kandekott, fiio kandekott, origo kandekott, daimond kandekott.

€9.96 €13.83
  • On laos
  • t115657


Kaasaskantavas Kott Oculus Quest 2 VR Peakomplekti ja Kontrolleri Põrutuskindel Reisi kandekott Jaoks Oculus Quest 2 Tarvikud

Kirjeldus: 1. Eriline Disain QUEST2 VR Peakomplekt: Uurida TypeCase seljakott reisi kott Quest 2 VR gaming headset-vastupidav VR juhul unikaalse disaini, mille eesmärk on kaitsta teie VR peakomplekt kahjustuste ja ladustamiseks ja hoidmiseks .Transport on imelihtne.Topelt tõmblukk disain muudab lihtne kasutada kõrvaklapid ja tarvikud.

2. Suurepärane Struktuur, Suurepärane Kaitse: Valmistatud oxford riie shell, see võib kaitsta teie Quest VR peakomplekti ja tarvikud kukkumist kahju, EVA riide kiht saab täielikult kindlaks komponendid, mis sobib teie jaoks Oculus peakomplekti ja tarvikud-meie VR eluaseme, võib esitada kõiki aspekte.

3 Ainulaadne Seljakott Disain Võib Anda Rohkem Ruumi: Erinevalt enamikust jaoks Oculus Quest VR peakomplekt reisikotid (ainult käepide), meie karpi võtab väga mugav seljakott disain, mistõttu on lihtne teha peakomplekt.

4. Täiuslik Sobivad ja Kompaktne Suurus: sisseehitatud kohandatud EVA vaht sobib teie eest Quest kõrvaklapid ja tarvikud tihedat koostööd, sealhulgas pihutoodete puuteekraani kontroller, sest Oculus Quest aku, 15W power adapter, AA aku Oculus quest aku, objektiivi.Kaitsja, kõrva pungad, ja pea stra raam-sõbralik tugipostide on kindlalt fikseeritud, eriti siis, kui liigub.Kompaktne suurus tagab suurema mugavuse teil teha või poest, mis säästab rohkem ruumi.

5. Pakkeleht: 1 x Quest 2 VR gaming headset kandekott.

Kirjeldus:

Materjal: 1680 oxford riie

Suurus: umbes 35*23*10 cm/13.78*9.06*3.94 tolline

Kaal: umbes 0,6 kg

Pakkeleht:

Ladustamise Kott*1

Märkus:

1. Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.


  • Brändi Nimi: viugreum
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Mudeli Number: Ladustamise Kott Oculus Quest 2 VR Peakomplekt
  • Tüüp: Kaasaskantav kott
  • Ühilduv Mudel: eest oculus quest 2
  • Ühilduva Brändi: eest oculus quest 2


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted