Merry Go Round Muusika box Geomeetriline Muusika Baby Room dekoratsioon Kingitused Unisex Vaik Jõulud Hobune Karussell Kasti Sünnipäeva Kingitus Sky


Märksõnad: Kingitus, parais jõulukinke, muusika karusell, kast muusika, music box diy maa, käsi crancked music box, panda pott, bell tuul, liimi sky, foto-baby tuba.

€41.21 €42.05
  • On laos
  • t115365


Peen karussell music box

Suurus: läbimõõt 12CM, kõrgus 14CM

Materjal: Vaik

Tüüp: Kellavärk Music Box

Funktsioon: Pööramine

See on pakendatud peen-pakkepaber ja välja saadetud.Ma usun, et teil avaneb see nagu üllatus, kingitus, ja loodan, et tuua õnne oma elus.

♫ Suurepärane Kingitus : Selline ilus muusika ja vahva kuju.Ükskõik, Jõulud , sünnipäevad või muud festivalid on , see muusika box on täiesti sobiv kingitus.See peen pakendatud muusika box täiuslik oma sõbrad, abikaasa, kullake, sugulased, või ise ;

LAEVANDUS 1.Saadame itemswithin 2 daysonce teie makse on lõpetatud. 2.Me ei garanteeri kohaletoimetamist kõik rahvusvaheliste vedude erinevuste tõttu incustoms arveldus timesinindividual countriesandother tegurid. 3.Me kasutame yourTransfield.ee addressas postiaadress, pleaseconfirm, et addressbefore maksad.TASUMINE *Me acceptTransfield.ee Escrowpayment includingVisa Krediitkaardi MasterCard Krediitkaardiga,Lääne-Unionandother maksevõimalused.Sa võid valida, et see sobiks teie makse.. *Makse peab bereceived jooksul 1 daysafter paigutatud järjekorras.TEENUS 30 Päeva Raha Tagasi Garantii: 1. Kui te ei ole rahul toote ostnud meilt, pleaseinform meile(e-posti teel, Transfield.ee sõnum)30 päeva jooksul alates kauba kättesaamisest.Meil aitab sul toreturn ja refundthe punkt.Palun pange tähele, et postages/custom tasud (kui on olemas) spended sellises järjekorras on kliendi kulu. 2.Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA theoriginal packingwith kõik komponendid ja tarvikud kaasas ja sa PEAD ANDMA meile withshipping jälgimise numbri ja reasonfor tagasi. 3.Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on kahjustatud veo käigus. 4.Me ei pruugi nõustuda teie tagasi ilma, teavitades meid ette. 5.Tolli tasu, käitlemise eest, postikulu ja kindlustus ei tagastata.Tarnija Garantii: *pakume ühe aasta garantii tootja piiratud garantii puudusega objektid(välja arvatud esemed kahjustatud alates väärtarvitamise,kuritarvitamise,neglectoraccident pärast) TAGASISIDE 1. Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun leavepositive tagasisidet ja 5 starsif olete rahul meie üksused ja teenuseid. 2.Palume teil pleasedo ei jäta negatiivset feedbackoropen tahes casebefore võtke meiega ühendust, kui te ei ole saanud pakett mõnda aega või te ei ole rahul meie toote pärast seda vastu võtta.Me püüame oma parima, et tagada parim lahendus. 3.Me ootame, kõrged tipptaseme ja püüdma 100% klientide rahulolu.


  • On Nutikas Seade: No
  • Tüüp: Clockwork Type
  • Funktsioon: pöörlev
  • Play Power: Käsi Cranked
  • Liikumine: Yunsheng Liikumine
  • Mudeli Number: AA
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Materjal: Polyresin
  • Toon Number: 18 Toonid
  • Muusika: Castle in the Sky


Hjkjkfsfj1
2021-04-13
5/5
Shipping is really quickly grew and product is really nice. Packaging is also too or feminine servers touching did receive
Leox 22 Piscis
2021-07-02
5/5
The dreams so cute!!!!!! Wrapping have been. (spaced over clip won W) size could be so also elephant おおき as much!! Shop the threshold is Laputa きょく were only seems. Shop respecter of いおう were also damn well, the へんじ immediately filled やさしかっ came with.
Myworldview82
2021-01-30
5/5
Карусель очень красивая и качественная. Доставка быстрая, упакована во много слоев пупырки и в подарочной коробке. Но мне пришла с отломанной крышкой, видимо такую уже положили, потому что поломаться в пути она так не могла. открыла спор и продавец сразу возместил половину стоимости, а крышку я приклеила. Так что все прекрасно, рекомендую!

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted