Mood Keraamilistest Pärlitest Käevõru Anklet Paarid Buduaar Bohemian Vintage Ripats Köis Kett Käevõru Ornament Unisex


Märksõnad: buduaar kleit, pruudi käevõru bohemian, käevõru ekraan, käevõru omanik, sulg rüü, käevõru naine, käevõru kivi, õrn keraamiline käevõru, ol keraamiline käevõru, käevõru naistele.

€0.67 €0.84
  • On laos
  • t114976


Käevõru ümbermõõt 17cm helmed 0,5 cm lehed 1,5 cm

Palun lugege järgmisi mõisteid :

1 kui valite " Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus ", palun tea, et selline logistika on untracked .

2 kui te valite " Transfield.ee Standard Shipping ", siis teadke, et see on uus transpordiliik, see kuulub Transfield.ee, see on ka ohutu ja kiire režiim.See on jälgitavad kõik teed.Kuid radade infot ei ole ajakohastatud aega, siis tuleb oodata mõned päevad.Teil ei ole vaja võtta mingeid riske, sest me lubaduse, et kui sa poleks sain oma punkti 60 päeva jooksul, oleks me täies ulatuses tagasi teile.

3 värvi valik: seal on vahe tegelik toode ja pilt, mille tulemuseks on kaamera ja teises arvutis kuvada.

Kui toode on erinevaid värve, ja ei saa valida , et selgitada värvi toode juhuslik tarne.

4 Style Kirjeldus: kui toode on erinevaid stiile, ja ei saa valida, stiili toote kirjeldus juhuslik tarne.

Kui teil on vaja teha valik, palun jätke teade, me püüame oma parima, et kohtuda, kuid tulemusena mutative laos , ei saa me garanteerida, palun aru,

5 teenuse garantii: kui olete kauba kätte saanud on mingi probleem, siis võtke meiega kohe, me teeme nende vastased lase sul rahul .Siin on mõned ühised probleemid.

(1) toode on kahjustatud: me teeme hüvitis vastavalt tegelikule olukorrale , või saata uue.

(2) vale toode: saadame uue, või nõuda hüvitist vastavalt külaline.

(3) toote kadunud: kui toode ei ole saanud aja jooksul logistika luban, seda peetakse kadunud, me täieliku toetuse, või saata uus, vastavalt kliendi soovile.

6 võtame logistika on Hiina Post Väikesed Pakettaknad , see mode logistika on mõned puudused, nagu kadunud ja kohaletoimetamise viivituse, kuid see on kõige ökonoomsem viis logistika, palun mõista.Allpool on tarneaeg levinud riikides, viide ainult Umbes Laevandus 1. Selleks, et teha teie, et jõuda kiiremini ja turvaliselt, meil siin pakkuda $ 1.76 shipping kui otsustad Hiina posti tähitud lennuposti, mis võib jälgida, kiiresti ja turvaliselt. 2. Väike pakett on lihtne ajal kaotatud pikamaavedude, soovitame saab osta 4 paari või rohkem ( et muuta, et hind on üle $5) 3. Tavalise posti, kui sa järjekorras üle $ 5, siis me tasuta uuendada, et Hiina Posti tähitud lennuposti või Epacket (ainult USA,Venemaa). 4. Palun kontrollige hoolikalt toote üksikasju, eriti sokid suurus, kui sa teed tellimuse ja täitke õige aadress, täielik nimi ja Tel.Nr.makseviis Me nõustuda ainult Tingdeposiidileping -, Krediitkaardi -, Lääne-Liidu.Palun tasuda 7 päeva jooksul korralduse.Tulu Mõiste juhul, kui olete saanud defektse toote, klient on kuni 7 päeva jooksul alates kättesaamise kuupäevast kuni taotluse, toetuse või vahetada uus.Juhul, kui olete saanud vale toote, kaubad tuleb tagastada algses ja kasutamata seisukord & peavad olema ka oma originaal kast ja pakkimine.Me ei luba toetusi või vahetust, kuna meelemuutus.Palun lugege kõiki kirjeldus, kui juhend enne saate teha pakkumise.Kuigi iga samm on astutud, et tagada, et me laeva välja õige punkt, seal on kord, kui saate, et esemed on erinevad kirjeldus.Sellisel juhul palume teil meiega ühendust võtta, kohe nii et me võime olukorda parandada.Teie rahulolu on meile tähtis ja me hindame oma äri.Firmast Pärast 4 aastat edukas müües eBay, me otsustasime, et alustada meie nirvana.Meil on praegu spetsialiseerunud Naised?s ja Lapsele?s Mood.Me hindame iga kliendi kui ka hulgimüüja.Meie ladu asub Yiwu, suurim väikeste kaupade turul Hiinas.Pakume oma klientidele hämmastav kokkuhoid võrreldes hindu pakutud traditsioonilise jaemüüjad sarnaseid või identseid tooteid.Pakume emakeelena kõnelevate klienditeenindus inglise, prantsuse ja Hiina keeles.Ärge kartke meiega ühendust võtta igal ajal enne ja pärast ostu; me oleme pühendunud oma 100% klientide rahulolu.Me tagasi meie kohustus suurepärase teenus, 100% täieliku raha tagasi ja kliendi rahulolu garantii.Pakkumine Julgelt!Service & Tagasiside Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.


  • Käevõrud Tüüp: Strand Käevõrud
  • Seade Tüüp: Puudub
  • Ühilduvus: Kõik Ühilduvad
  • Kuju\muster: TAIM
  • Funktsioon: Muud
  • Keti Tüüp: Köis Kett
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Sugu: Naised
  • Metallide Tüüp: Tsingi Sulam
  • Pannal Tüüp: Muud
  • Materjal: Keraamika
  • Stiil: TRENDIKAS


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted