Uus Silikoon Wc Hari Ja Hoidja Innovatiivne Seinale paigaldatud Automaatne Puhastus Vahend Kodus Vannitoa Tarvikud Komplektid


Märksõnad: wc-puhasti harja pesta, puhtam wc, puhastage plaat, räni vannituba puhastushari, valimise tabel, pese wc-harja, lift mänguasi, vannituba puhas, nõud, põranda harja pronks.

€4.39 €10.45
  • On laos
  • t114775


Uus Silikoon Wc Hari Ja Hoidja Innovatiivne Seinale paigaldatud Automaatne Puhastus Vahend Kodus Vannitoa Tarvikud Komplektid

Bullet Punkte: 1、Avamise ja Sulgemise Disain: automaatne design on suurim funktsioon, mis eristab see uus silikoon wc harja teistest toodetest.

2、Seina külge ja Rippus Alus: Meie wc-harja baas on seinale paigaldatud ja on hingav disain.See kuivab kiiresti ja seda on lihtne puhastada.Lihtne ladustamine ja ruumi säästa.

3、Vastupidav Kvaliteet: See uus tüüp wc-harja on vastupidav ja lihtne puhastada pärast kasutamist.Ei ole katki, karvased, nr juuksed takerdunud koos muu mustuse.

4、Puhta Surnud Nurgad Lihtsalt: See wc hari ei ole ainult vastupidav, vaid ka karmim.Kui bendable harja pea saab puhastada kõik valdkonnad, wc sees, eriti sooned.

5、Wc Kaitse: See wc harja kasutab silikoon harjased, mis võib kaitsta wc kriimustuste ja isegi kui puhastamine raske, selle asemel, et tavalised harjad.

Omadused:

1. TPR harjased on pehmed ja pikk silikoon harjased on parema puhastamise võime.See võib kergesti sisestage nurgad wc-poti juures 363 kraadi puhas wc sügavalt kahjustamata emailiga.

2. PP ümmargune alus on stabiilne ja ei ole lihtne nipp üle.Saab seinale riputada.Veelekete puudumises all õhu väljalaskeava allosas.See kuivab kiiresti ja seda on lihtne lahti võtta ja puhastada.See on puhas ja hügieeniline.

3. Ergonoomilised libisemiskindlad käepideme disain, tugev haare ja hea haarde.Käepide on eemaldatav ja seda on lihtne säilitada.

4. Kompaktne seinale paigaldatud ring wc pintsel sobib tualetid või valamud kitsas.Seal on teip tagaküljel wc-harja hoidja, mida saab seinale riputada.

5. Wc harja ei ole mitte ainult tugev, vaid ka karmim.Pikk bendable harja pea, saab kergesti ja sügavalt puhastada sisemine ala, wc-d, eriti soone.

Tehnilised andmed:

Materjal: silikoon+PP

Värv: roheline/oranž/valge

Suurus: umbes 42*8 cm/16.54*3.15 tolli

Pakkeleht:

1 * Silikoon Wc-Harja

Märkused:

Erinevad ekraanid ja valgustus mõju, tegelik värvitoon võib olla veidi erinev pilt.

Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage kõrvalekalle umbes 1-3 cm, milleks on 0,39-1.18 tolli.


  • Stiil: Scourer
  • Materjal: Silikoon
  • Tüüp: Muud
  • Kasutamine: Kodumasinate Puhastamine
  • Funktsioon: Öko-Sõbralik
  • Mudeli Number: Silikoon Wc-Harja
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted