Maniküüri Komplekt Küünte Ja Küünenaha Tangid Nippers Kulmu Käärid Professinal Küünte Kääridega Küüne Käärid Lõikamiseks Hooldus Tööriista Komplektid


Märksõnad: xr iphone juhul vandal.

€23.03 €41.12
  • On laos
  • t114429


Äsja Projekteeritud 8-Osaline Küünte Tööriista Komplekt Roostevabast Terasest Kulmude Korrastamine Nina Korrastamist, Küünte Kääridega Set Mugav Kaasas Kanda Ja Kingitused

Materjal: Tsingi Sulam + Roostevaba Teras +PU

Toote Kirjeldus:14.5CMX21CM

Neto-Kaal:294G

Toote Omadused:

1. Täiesti uus upgrade, mugavamaks touch, raskem kasutada efekti, isiklik puhastus-ja intimate partner

2. Barbs, küüned, surnud nahk on kergesti lõigata, moekas ja luksuslik hügieeniline ja mugav, multi-directional puhastus, roostevabast terasest, süsinikusisaldusega teras, kesk-serv on lihvitud, see on piisavalt terav, et säästa vaeva!

3. Kõrge välimus ja nr kokkupõrge, üks komplekt rahuldab erinevaid vajadusi, nii et tavaline asi küünte lõikamine võib lisada ka mõned õnne, et elu!Must-on kingitus koju reisi!

Professionaalne maniküüri ja pediküüri komplekt.Pakkuda supermarket,kett,pood,apteek,hulgimüüja&jaemüüja .

*Professionaalne ja Uuendatud: täiendatud Votala maniküüri komplekt annab sulle kõige paremini hoolitseda oma nägu, käed ja jalad.Pakett sisaldab küünte ja varbaküüs tööriistad, pakkudes kõik ringi ja õrn hooldus.

*Kõrge Kvaliteediga Materjalidest: täiendatud Topcom maniküüri komplekt on valmistatud kõrge kvaliteediga roostevabast terasest.Vahendid on ergonoomiline, vastupidav ja roostevaba.

*Kaasaskantav ja Mugav: Kõik vahendid tulevad kandekott.See on mugav ja kaasaskantav, et minna koos teiega kõikjal.Asja eesmärk on hea ja kesta pikka aega.

*Kõrgeim kvaliteet, parim väärtus, ja suurim valik ettevõtjaid ja tarbijaid.Kõik tooted sisaldavad 100% ja tingimusteta garantii.

*Professionaalse teenuse kohandamine .Sündinud kvaliteeti !


  • Kogus: 8
  • Toote Tüüp: Seadistada & Komplekt
  • Materjal: Roostevaba Teras
  • Mudeli Number: Z079
  • Brändi Nimi: ZSNZA
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Iiiilovmail Ru
2021-07-16
5/5
Very good, exactly the same as described by the seller, very satisfied, really like it, completely exceeded expectations, the delivery speed is very fast, the packaging is very careful and strict, the logistics company’s service attitude is very good, the delivery speed is very fast, and I am very satisfied once shopping

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted