Roostevaba Teras 304 Lõuna-Box Koos Lusikaga lekkimiskindlates Lõuna Bento Box Dinnerware Määrata Täiskasvanud Laste Toidu Mahuti


Märksõnad: kasti lõunasöök, pizza storage, toidu raam, jaapani portselan, plastikust sushi sahtel, bento nuga, hiina toidu restoran, bambusest kausi set, hommikusöök kleebis, beebi gyro bowl.

€12.29 €20.48
  • On laos
  • t113453


Roostevaba Teras 304 Lõuna-Box Koos Lusikaga lekkimiskindlates Lõuna Bento Karpe Dinnerware Määrata Täiskasvanud Laste Toidu Mahuti

Kirjeldus Värv :Must,Sinine,Roosa Suurus :26 x 19x 6cm Hoida soojas aeg :Ühe Lõunasöögi Box umbes 2 Tundi Maht :1000ml Märkus :

1. Ei ole soovitatav paigaldada vedelat toitu,vältige tugevasti raputatud ja põhjustada toidu segamine.

2. PP materjal, pind on sile, see võib põhjustada kergeid kriimustusi transpordi ajal, kuid see ei mõjuta kasutamist.

3. Roostevabast terasest materjal väldib otsest kuumutamist, mikrolaine ahi, ja toit saab üle kanda PP lõuna väljale kuumutamisel.

Funktsioon

1.toidu-grade roostevabast terasest SUS304 ,terve,Eco-sõber praktiline ja kergesti puhastatav.

2.Nelja -, kahepoolne lukk, lähedal sobi, lekkimiskindlates Soojusisolatsioon 3.Suure võimsusega, et täita igapäevaseid vajadusi 4.Lõuna-Box Koos Lahtritega .Saab vältida tainting vahel toitu.Pange Tähele:

Kohaletoimetamine:

-Palun pöörake rohkem tähelepanu oma tellimuse aadress, millele PEAB vastama oma postiaadress.(Kui sa oled Venemaalt,Palun jätke oma täielik nimi.See on väga oluline)

-Kohaletoimetamine on üle maailma kaudu Epacket/Hiina post air mail/FEDEX/DHL/EMS.Valid Post Air Mail,lahkelt märkida me võib laeva poolt teistele, kuidas paremini (rohkem kiiremini laevandus), mis sõltub eri riigis.Kui see ei nõustu, siis palun lahkesti ärge pange tellida otse või lepingu müük.Tavapärane tarneaeg 7 kuni 60 päeva teed, Iga küsimus saadetise palun võtke meiega esiteks ja ei jäta halb kommentaar.

-Kaug-ja ümbrus võivad põhjustada ekstra laevanduse tasu.

-Palun kontrollige kirjeid, kui kaup on kahjustatud,palun lahkesti nõus seda ja võtke meiega kohe.Me teha kinnitus ja saata teile uue. -Impordi tollimaksud,maksud ja kulud, mis ei sisaldu merevedude kulusid.

-Ostja kannab kõik vastutavad kõigi ekstra tasud(kui need on olemas).

-Meie kliendid Brasiiliast:kui valite mis tahes kulleriga,palun jätke oma registreerimisnumber, nii et tagada meie kohaletoimetamise tavaliselt.


  • Funktsioon: Öko-Sõbralik, Kotid, Koos Lusikad või Söögipulgad, Lekkekindlad
  • Brändi Nimi: Smallku
  • Kuju: Rectangle
  • Materjal: Roostevaba Teras
  • Võimsus: 1000ML lõuna-box


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted