Callizio Naiste Ehtne Nahk Sandaalid Pikad Varba Daamid Heeled Kingad T Vöö Spetsiaalne Metallist Pandla Kevad Sügis Zapatos Mujer


Märksõnad: vöö taktika, must lilleline kampsun, naiste sandaal, hobuse nahast kingad, turvavöö mees, kanna kõrge, decor liiva, nimmepiirkonna vöö, lady sandaalid tasuta shipping, daamid sandaalid kanna tasuta shipping.

€36.09 €72.17
  • On laos
  • t112936


Callizio Naiste Sandaalid Kogumine - 59.029

Callizio Naiste Suvel 2021 Kogumine - T Vöö Heeled Kingad Ekstra Mugavust Oma Sammu Tooteid, mis on tembeldatud nagu" Callizio "On ainus, mis on Valmistatud 100% Ehtne Puhas Nahk.Ülemine Vooder: 100% Ehtne Nahk Sisemine Vooder: 100% Ehtne Nahk Välistald Materjal: Kumm Extra Detail: Metallist Pannal Kontsa Kõrgus: 6,5 cm Kontsa Tüüp: Kanna Õhuke Varba Kuju: Pikad Varba Minimalistlik Disain Callizio Kvaliteedi Garantii.Kõrge Arch Toetust Sisetald selles, Valmistamise Koht: Türgi Shipping Alates: Türgi

Umbes Callizio

Callizio On üks marki ARASTA Inc., mis loodi 2007. aastal, töötanud rahvusvahelise kaubanduse käevõru tööstus.Kui Callizio , Me tegutsevad peamiselt valdkonnas Meeste ja Naiste Jalatsid nii terasest ehteid mood hõbedase kaelakee sektoris.Eksport footwears, et maailma areenil, osalevad peamised rahvusvahelised jalatsid näitused (nt-Moskva / Venemaa, Puhas London - London/ Suurbritannia, exposhoes-Kiiev / Ukraina -, MOE-UK - Birmingham / Suurbritannia, artexpo-Kiiev / Ukraina, FOOTWEARS-Istanbul / Türgi , Jne.), moedisain, trend, milles on peamine erialade meie brändi.Callizio Tähendab, et on ainult tooteid, mis on rangelt käsitöö.Iga etapi kohta, mis on võetud meie meeskond on läbi viia hoolikalt, et maksimaalne tähelepanu vähe üksikasju meie tooteid.

Koos eesmärkide ja loovust ning maksimaalne tähelepanu üksikasjad, toodame talve ja suve jalatsid kogusid vastavalt selle pideva meie parandamist Callizio, luues ja järgmised suundumused, mis on kohe muutuvad ja arenevad kogu maailmas.Arvestades harmooniat kohta andmed iga tootmis teeb Callizio unikaalne kaubamärk.Meie R & D meeskond töötab ainult leida ja luua uusi disainilahendusi eri piirkondade vajadusi ja nõudeid.Me loome hooajalised kollektsioonid, mis on kooskõlas "Minimalistlik Disain".Me võtame koht iga väike detail tootmise selleks, et teenida teid maksimaalne kvaliteet nii soodsaid hindasid.Meie Meeskond alati tasub suurt tähelepanu teile meeldib, et teie nõudmised täielikult reach "Poliitika Callizio ", mille on tagada 100% klientide rahulolu.

Callizio Meelitab suur attentions on uuendaja brändi asemel kasutavad traditsioonilisi viise shopping klientidele.Meil on kõrge kütteväärtusega ja laialdane olemasolu, paljud kliendid maine abiga meie aggreged partnerid meie hulgimüügi pakkumisi kingad oma riikides.Meie B2B kohtumised, liidetud otsused või kokkulepped, me vastata unikaalsed nõudmised meie klientidele soodsa hinnaga kvaliteetseid tooteid.

Korduma Kippuvad Küsimused ja Märgib Callizio

Vedu

1. Teie tellimus on valmis ja saadetud ulatudes piires tarnimise Transfield.ee kontrollib makse.Erijuhtudel, kui on preternatural seisund, see võib võtta tangid päeva.

2. Saadame kõik meie esemed kaudu CAINIAO.Te saate vaadata ligikaudset aega esitamise paketid oma maakonna meie tarne kaardil.

3. Sa ei saanud oma jälgimise numbri Cainiao.Saate jälgida oma pakette igal ajal.

4. Palun, mistõttu ei ole laevaliini kulud, kuid meie väärtustatud kliendid vastutavad täiendavaid tolli lõivude, tollimaksude ja maksude impordiks teie riigis.Need täiendavad tasud võivad olla kogutud kell üleandmise ajal.

Tarne:

Te saate vaadata tarneaeg teie riigis eespool kaardil.Kui teil on vaja mis tahes muud teavet, võtke julgelt, et jõuda meie meeskond.

Tagastamine ja Vahetamine:

1. Callizio garanteerib, et kõik tooted, mis toodame, on täis kvaliteediga, nagu me lubanud.Meie kvaliteedi kontrolli osakond kontrollib teie toote kaks korda enne me laeva pakett.Sa ei saa mingit kvaliteeti vead.

2. Kui te ei ole rahul oma tellimus kuigi ta hasn ' t mingeid kvaliteedi probleeme, siis on võimalik tagasi toote asendamist või raha tagasi.Palun võtke meiega ühendust enne tagastamist esemed.Siiski, meie hinnatud kliente tuleks teavitada, et nad vastutavad kõik laevandus tasud ja toote, et te olete saanud, ei tohiks kasutada.

Tagasiside

1. Jagada sinu rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga tähtis.Palun jätke meile oma positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie kingad ja teenuseid.Kui võimalik, teie pilt oma uued kingad muudab meid nii õnnelik!

2. Kui te ei ole rahul meie esemed, palun ärge andke meile halb tagasisidet otse (Oma halb tagasiside teeb haiget meile sügavalt), siis palun kirjuta meile.Oma muredest me kindlasti annan teile rahuldava lahenduse ja sind 100% rahul.

Võtke Meiega Ühendust

Palun võtke meiega ühendust, kui sa oled õnnelik shopping.Kõik e-posti või sõnumid on vastas 24 tunni jooksul.

Shopping Juhend Callizio Ostjaid

Sa tellida.Siis me saame teie tellimuse.Meil on makse ootel, mis Transfield.ee vabastab.Pärast seda on, valmistame teie tellimuse.Siis, me pack teie tellimus on meie laos hoolikalt.Lasti firma korja oma, et meie laost.Nad on täielik lasti korra ja enplane neile, et See on aeg, Lennu 321towards Sihtriik on tollivormistuse käigus sihtriigis.Teie tellimus võetakse kohaliku lasti firma.Lõpuks, teie toode on "Delivered"...


  • Stiil: Mood
  • Sulgemise Tüüp: Slip-On
  • Kontsa Kõrgus: Suur (5cm-8cm)
  • Muster Tüüp: Tahke
  • Platvormide: No
  • Toote Tüüp: Sandaalid
  • Sisetald Materjal: Täistoimnahk
  • Kanna Tüüp: Õhuke Kontsad
  • Sündmus: Casual
  • Sandal Tüüp: Kaasaegne Sandaalid
  • Brändi Nimi: Callizio
  • Moe Element: Metallist kaunistused
  • Välistalla Materjal: Kummist
  • Päritolu: SM(Päritolu)
  • Vooder: Ehtne Nahk
  • Sobivus: Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
  • Ülemine Materjal: Ehtne Nahk
  • Mudeli Number: 59.029
  • Tagasi Counter Tüüp: Tagasi Rihm


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted