Uus Kitarr Võtmehoidja Omanik Võti Ladustamine Fender Jack II Hammas 2.0 Elektrilised Võti Hammas Vintage Võimendi võtmehoidja Dropshipping


Märksõnad: guitar slide, omanik võti seina, elektrilised kaubaalus, võtme omanik kasti seina, bullet vurr, fender kitarr rihm, amp võimendid, kitarr string tegevus näidik valitseja mõõtmise vahend, mux kitarri võimendi, hifi rack.

€3.35 €4.47
  • On laos
  • t112872


DROPSHIP & LAHTISELT CSV-SEIVICE:

1. Toetame Dropship teenus, saame hakkama lahtiselt CSV/Excel

2. Kõik meie tooted on laos, ja mõned tooted saavad hakkama üle 1000 tellimusi päevas.

3. Kõige kiiremini saab saata 24 tunni jooksul, mõned tellimused võivad võtta 48 tunni (sest me ei tööta nädalavahetustel)

4. Me kasutame E-pakettaknad, Hiina Post, Transfield.ee Cainiao, SF Express, Yanwen ja muu logistika, ja me saame seda ka pakkuda teile kiiremat logistika vastavalt teie soovidele!

5. Me laev USA, SUURBRITANNIA, CA, AL, NL, BR, FR, ES väga kiire 6. Me pakett pakett vastavalt oma vajadustele, ja ei pane mis tahes reklaam, QR-kood või reklaami andmeid, kuid kinnitab, et toode on terved, et tagada, et teie kliendid saavad rahuldav pakett.

Lihtne paigaldada

Fender Jack Hammas on peidetud seina kinnitusklamber ja riistvara, mis muudab paigaldamine imelihtne.Sa pead oma võtmed ripuvad alla 5 minuti!

Autentne Kitarr Plug Võtmehoidjad

Fender Jack Hammas kaasas 4 kitarr plug võtmehoidjad, stiliseeritud, mille ikooniks Fender logo.See pole mitte ainult suur riputamiseks teie võtmeid, kuid teeb avalduse, näidates oma armastust muusika.

Sisaldab kõike, mida vajate, et riputada oma võtmed nagu rockstar

Eemaldage tagumine kinnitusplaat juurdepääsu oma 4 võtmehoidjad, seinale paigaldamise komplekt, ja juhiseid.

Komplekti Kuulub:

4 Fender kitarr plug võtmehoidjad 1 Seinale kandur 1 Seinale riistvara komplekt

Fender Võtme Hoidja

M Logoga Klahv Omanik


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Nr. Konksud: 4
  • Materjal: PP


Evgeniya 85
2021-05-18
5/5
Excellent

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted