Veekindel Pet Vihmamantel Kantavad Lemmiklooma Modelleerimine Dinosaurt Hingav Kerge Vihm Pontšo Vihma Välja Riided Koertele


Märksõnad: kott, veekindel, selge vihmamantel, ropas para cachorro, kuld retriiver, mudel o juhtmeta, naiste pontšo, meeste vihmamantel, näiteks labrador, koer ujuda vest, hiir spiderman.

€6.74 €8.43
  • On laos
  • t111920


😊😊[Quality]: Läbipaistev pet vihmamantel, mis on valmistatud kõrge kvaliteediga PVC materjal, super veekindel tulemuslikkuse, kantavad aastaringselt, kulumiskindel ja hammustada-vastupidavad.

[Super lihtne kanda]: kaherealine disain on peen ja keskkonnasõbralik.Tänu väikestele nuppudele, saate kohandada oma talje ja kõht, ja see on lihtne kanda.

[Igakülgne kaitse]: Koerad on kalduvus haige pärast märjaks, neil on kalduvus naha haigused, mis võivad põhjustada ebameeldiva lõhna.See vihmamantel lahendab selle probleemi hästi.

[Lihtne puhastada ja hooldada]: saate kasutada katki niiske lapiga puhastada pind.Lihtne puhastada ja hooldada: võib kasutada purustatud niiske lapiga puhastada vesi-tõend pinnale.

[Kohaldamisala]: saate kanda Kuldne Retriiver, samojeedi koer, Akita, Labradori, Brittany, Husky, inglise Buldog, Lambakoer, Šnautserid, Springer Spanjel, jne.

Veekindel Koer Vihmamantel Kapuutsiga Dinosaurus Vihma Mantel Lemmikloomatarbed

Funktsioon :

Täiesti lihtsalt ja kaitsta oma lemmiklooma vihma

Ilus ja moodne,Kasutage kardinaid lisatud turvalisus

Lemmiklooma Vihmamantel,Lihtne kanda maha,Kerge kaaluga,Veekindel mõju,Lihtne stiil

Tähelepanu Palun:

Umbes värv: Pildid on ainult proovide viide.Tänu piirangutele, mis on fotograafia ja paratamatu erinevused monitori seaded, värvid on näidatud foto ei vasta 100%, et need esemed ise.

Umbes suurus:Kõik mõõdud on mõõdetud käsitsi, seal võib olla 2-3cm


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Tüüp: Koerad


Kingrendel
2021-06-16
5/5
"Товар хороший, но надо купить побольше, потому что этот дождевик маловат для моей собаки."

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted