Telefoni Adapter Mount Telefon Clip Kiire Mount Telefoni Omanik Reguleeritav Klamber Smart Telefoni Võttes Pilt&Video Tegemine


Märksõnad: Trinocular, tv, käe jaoks mikroskoobi, vann kopp, dual mikroskoobi, 8 ekraani, binokulaarne, aku nikon d7500, okulaari läätse mikroskoobi, difusor välk yongnuo.

€7.01 €11.68
  • On laos
  • t108249


Universaalne teleskoobi telefoni adapter mount kasutatakse lisada smart seadmed optilised seadmed.See on lihtne paigaldada teie nutikas telefon, et saada telefoni arvesse pildi capturer ja video kaamera, ja sobib erinevate optiliste instrumentide, näiteks binoklid, pikksilmad, määrimine ulatus, teleskoop, mikroskoop, väga sobiv filmimiseks või pildistamiseks sky watcher, visuaalne vaatleja, või metsloomi vaadates ajal jahihooaeg.

Omadused:

Tööpõhimõte: lihtsalt ühendage oma nutikas telefon, et teleskoobi kaudu see universaalne teleskoobi telefoni adapter, mis võimaldab muuta teie nutikas telefon arvesse pildista seade teleskoobi.

Kasutajasõbralik Disain: äsja universaalne mobiiltelefoni adapter mount on mõeldud selleks, et vältida selliseid probleeme nagu küljel nupud ei jõua, kaamera on kerge leke pärast montaaži või raske keskenduda, jne.

Tööd Enamik optikaseadmed ja-Instrumendid: universaalne nutitelefoni mount võib olla seotud monocular, binokli -, määrimine ulatus, teleskoop, mikroskoop ja teleskoop, astronoomiline teleskoop, jne.

Universaalne Kinnitusklamber: saab hõlpsalt paigaldada igal telefone laius vahel 62mm, et 105mm, ja see ühildub enamiku nutikas telefon turul iOS telefon Android telefon, jne.

Tarvikud: varustatud Ringi-S ja Sõrmus-M sobitamine erineva suuruse okulaari optiliste seadmete.

Paigaldus:

1.Tõmmake klamber ja koht mobiiltelefoni sees.

2.Reguleerimine käepide veenduge, et telefoni kaamera on joondatud augu okulaari cup, siis pingutage kinnituskruvi.

3.Lisada okulaari cup optiline instrument, ja hoidke seda stabiilne ühest küljest, seejärel keerake kruvi kinni, kuni see kindlalt kinni.

4.Avage kaamera app jäädvustada pilte, suurenda seetõttu, kui on vaja täisekraani pilt.

Tehnilised andmed:

Materjal: ABS+kumm

Telefoni Tüüp: telefon jooksul 62~105mm laius

U-Base Suurus: 38.5~43.5 mm (±1 mm)

Sisemine Ring: Suurus reguleeritav (±1 mm)

Elemendi Suurus: 140 * 80 mm / 5.51 * 3.15 aastal

Toote Kaal: 73g / oz 2.57

Pakendi Kaal: 140g / 4.94 oz

Pakendi Suurus: 15.5 * 9.8 * 8cm / 6.10 * 3.86 * 3.15 aastal

Pakkeleht:

1 * Adapter Mount

1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

3) Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

6. Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

7. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma po#.

3. Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Transfield.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

4. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

1. 12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii.

2. Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.ME EI PARANDA VÕI ASENDA ESEMED AEGUNUD GARANTII.

Te nõustute, et kõik eespool loetletud poliitika tellimisel Transfield.ee!

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline, Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme.


  • Mudeli Number: Mount Adapter
  • Brändi Nimi: KKMOON
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Toote Tüüp: Mikroskoobi Käed


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted